Πιστοποιήσεις, συνολική ποιότητα

Προϊόντα με ποιότητα πρώτης τοποθέτησης

Σε συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας και πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Η Brembo ελέγχει όλες τις φάσεις της διαδικασίας παραγωγής: σχεδιασμός, ανάπτυξη, δοκιμή, χύτευση, επεξεργασία, συναρμολόγηση, διανομή και υποστήριξη. Η παραγωγή των εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις παραγωγής εγκεκριμένες από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Στα ίδια εργοστάσια, η Brembo κατασκευάζει επίσης προϊόντα Aftermarket που έχουν την ίδια υψηλή τεχνολογική αξία με τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης.
Το σύνολο της γκάμας δισκόπλακων και ταμπούρων έχει έγκριση ECE R 90
Από τον Νοέμβριο του 2016, η νέα έκδοση R90-02 του κανονισμού UNECE R 90 απαιτεί επίσης την έγκριση των δισκόπλακων και των ταμπούρων φρένων που κατασκευάζονται ως ανταλλακτικά σε οχήματα νέας ταξινόμησης.

Η Brembo, η οποία πιστοποιεί τις δισκόπλακές της εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια με έγκριση ABE, αποδέχτηκε με ικανοποίηση τη θέσπιση του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού που παρέχει ένα ενοποιημένο πρότυπο, αναγνωρισμένο από όλες τις χώρες.

Εγκρίθηκαν αμέσως όχι μόνο τα εξαρτήματα στα νέα οχήματα, αλλά και ολόκληρη η γκάμα δισκόπλακων και ταμπούρων Brembo, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 2.200 στοιχεία, για κάλυψη 97% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.
Δισκόπλακες Brembo Xtra και Brembo Max
Brembo Xtra και Max: κατεβάστε το πιστοποιητικό

Οι δισκόπλακες της αγωνιστικής γκάμας, Brembo Max και Brembo Xtra, είναι δομικά και οπτικά διαφορετικές από της πρώτης τοποθέτησης. Για αυτόν τον λόγο, η έγκριση ECE R90 είναι υποχρεωτική σε πολλές χώρες πριν από την εγκατάστασή τους. Για τη λήψη του πιστοποιητικού, πρέπει να καταχωρίσετε τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε στο φίλτρο «Αναζήτηση βάσει κωδικού» και να ανοίξετε τη σελίδα λεπτομερειών για το συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν η έγκριση ECE-R90 δεν διατίθεται ακόμη για τις δισκόπλακες Brembo Max, συνιστάται να διασφαλίσετε πριν από την αγορά ότι η εφαρμογή σας περιλαμβάνεται στη λίστα εγκεκριμένων οχημάτων στο πιστοποιητικό ABE KBA, το οποίο διατίθεται επίσης στη σελίδα λεπτομερειών του κωδικού για αγορά.
Αξιοπιστία και ασφάλεια τακακιών
Η γκάμα τακακιών Brembo προσφέρει πάνω από 1.500 προϊόντα με έγκριση ECE R 90. Η πιστοποίηση ECE R 90 αποτελεί μέρος της οδηγίας 98/12/ΕΚ, η οποία εφαρμόζεται και αναγνωρίζεται από όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Τα τακάκια επισημαίνονται με διαφορετικές συντομογραφίες (E1, E2, E4…) ανάλογα με τη χώρα έκδοσης της πιστοποίησης. Η πιστοποίηση ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Εγκρίσεις
BER
Πιστοποίηση που βεβαιώνει την ποιότητα των ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 461/2010.
REACH
Ο κανονισμός REACH ρυθμίζει τη χρήση χημικών ουσιών στην επεξεργασία των δισκόπλακων, ειδικά αυτών με επίστρωση.
EAC
Πιστοποίηση για εξαγωγή σε χώρες της ευρασιατικής τελωνειακής ένωσης: Ρωσία, Λευκορωσία και Καζακστάν.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">