Παρακολουθήστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και γίνετε Brembo Expert

Page Abstract Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στα συστήματα πέδησης

Brembo Expert
Η εκπαίδευση οργανώνεται σε συνεργασία με τους επίσημους διανομείς Brembo
Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου επαγγελματία. Το σύστημα πέδησης και τα εξαρτήματά του παρουσιάζονται και περιγράφονται με ιδιαίτερα αποτελεσματικά διαδραστικά μέσα. Τα θέματα κυμαίνονται από τον σχεδιασμό έως την παραγωγή και από τη συναρμολόγηση έως τη συντήρηση, σε συνδυασμό με την παροχή μεγάλου αριθμού συμβουλών και λύσεων για συγκεκριμένα τεχνικά ζητήματα.
Πιστοποίηση
Όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση στο Brake System Academy, το οποίο περιλαμβάνει τα θέματα που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα, καθώς και έξτρα υλικό, gadget και το πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Εκπαιδευτής Brembo Expert
Brake system academy
Το Brake System Academy περιλαμβάνει ταινίες, 3D animation και γραφικά που παρουσιάζουν την παραγωγή, τη λειτουργία και την εγκατάσταση όλων των εξαρτημάτων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο εργαλείο που προορίζεται για προσωπική χρήση, εκπαίδευση σε τάξη, ελεύθερη περιήγηση ή καθοδηγούμενη χρήση με περιγραφές, συμπεριλαμβανομένων γραπτών και προφορικών επεξηγήσεων στις βασικές γλώσσες και περιεχομένου κινούμενων γραφικών.
Το θέμα καλύπτει τα διαφορετικά συστήματα πέδησης και τα εξαρτήματά τους, τη λειτουργία, την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την παραγωγή, τις δοκιμές και τις καταπονήσεις, τη συντήρηση, κρίσιμες πληροφορίες και πολλά ακόμη.
Η χρήση του λογότυπου Brembo Expert επιτρέπεται μόνο μετά την προηγούμενη εξουσιοδότηση του Τμήματος Επικοινωνίας της Brembo, το οποίο διατηρεί, σε κάθε περίπτωση, το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την αφαίρεσή του.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">