Σιαγόνες

Μια πλήρης γκάμα

Απλή και ασφαλής λύση

Οι σιαγόνες φρένων Brembo έχουν σχεδιαστεί ώστε να πληρούν τις ειδικές απαιτήσεις πέδησης του ταμπούρου.
Η διαδικασία ανάπτυξης του υλικού τριβής και οι οδικές δοκιμές είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των τακακιών φρένου.
Όλες οι σιαγόνες φρένων Brembo δεν περιέχουν αμίαντο. Είναι επίσης πιστοποιημένες κατά ECE-R90 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η γκάμα, η οποία αποτελείται από 400 σιαγόνες φρένων, καλύπτει το 96% των αυτοκινήτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Κιτ σιαγόνων

Οι σιαγόνες διατίθενται ως μεμονωμένα εξαρτήματα (Τυπικά κιτ) ή προσυναρμολογημένες (Kit&Fit). Το τυπικό κιτ περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα ξεχωριστά εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα Kit & Fit είναι προσυναρμολογημένα και έτοιμα για εγκατάσταση και προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια την εγκατάσταση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Επιλέγοντας την λύση του κιτ, ο τεχνικός εγκατάστασης έχει στη διάθεσή του όλα όσα χρειάζεται για γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας σε μία συσκευασία, επιπρόσθετα του επιπέδου ασφάλειας για το σύστημα πέδησης που εγγυάται η χρήση καινούριων, αυστηρά ελεγμένων εξαρτημάτων. Οι σιαγόνες φρένων εγκαθίστανται εύκολα. Όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα είναι προσυναρμολογημένα ή διατίθενται στη συσκευασία.
Εικόνα σιαγόνων φρένων Brembo
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">