Ζητήστε Xtra. Αξίζετε το καλύτερο.

Κορυφαίο στυλ,
απόδοση Xtra
Για απόδοση, ζητήστε το καλύτερο. 
Η γκάμα Xtra βασίζεται στην ποιότητα και στην εμπειρία των υψηλότερων τεχνικών προτύπων της παραγωγής εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης. Κομψός σχεδιασμός, κορυφαίο στυλ και άριστη αγωνιστική απόδοση με βελτιωμένη άνεση και αντοχή.
Δισκόπλακες Xtra, τακάκια και δαγκάνες X-Style
Φτιαγμένα το ένα για το άλλο
Τα τακάκια Brembo Xtra είναι η ιδανική λύση για τη μεγιστοποίηση των χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης των δισκόπλακων Max και Xtra.
Τα τακάκια φρένων Brembo Xtra έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αρμονικά με τις δισκόπλακες Brembo Max και τις δισκόπλακες Brembo Xtra, καθεμία από τις οποίες εξαρτάται από την άλλη για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και να εξασφαλίζει έλεγχο ακριβείας του συστήματος πέδησης. Αποκλειστικό υλικό τριβής με μειωμένους κραδασμούς και λιγότερη φθορά – είναι η ιδανική λύση για βελτιωμένη αγωνιστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή στην αντοχή στον δρόμο.

Με κάλυψη στόλου αυτοκινήτων 60%, η γκάμα περιλαμβάνει περισσότερους από 300 κωδικούς δισκόπλακων και 200 τακάκια, τα οποία έχουν αναπτυχθεί με καινοτόμες μεθόδους ώστε να λειτουργούν μαζί για να παρέχουν γρήγορη, προσαρμοστική και αποτελεσματική πέδηση με απαράμιλλη ασφάλεια – σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
  • Άριστος συντελεστής τριβής για καλύτερη πρόσφυση και ταχεία απόκριση
  • Απαράμιλλη ακρίβεια του πεντάλ φρένου
  • Εμβληματικός σχεδιασμός, κομψή αγωνιστική εμφάνιση
  • Βέλτιστη σταθερότητα πέδησης
Δισκόπλακες Xtra και τακάκια Xtra
Πίνακας γκάμας Xtra: απόδοση, υπερθέρμανση, φθορά
Αυστηρά ελεγμένα εξαρτήματα για μέγιστη ασφάλεια
Συγκριτικοί έλεγχοι της γκάμας Brembo Xtra με συνδυασμούς δισκόπλακων με οπές/αυλακώσεις και τακάκια ανταγωνιστών, από διάφορους προμηθευτές στην αγορά aftermarket*, επιβεβαιώνουν ότι η γκάμα είναι η αποκλειστική τεχνική λύση και έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάει τις πιο απαιτητικές δοκιμές στον δρόμο και στο δυναμόμετρο για εγγυημένη απαράμιλλη ασφάλεια.
Δαγκάνες Brembo X-Style
Λίγο χρώμα για τους τροχούς σας! 
Αποκλειστικά για τα μοντέλα premium, οι δαγκάνες Brembo X-Style προέρχονται απευθείας από την παραγωγή εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης. Επέκταση της εμβληματικής και παγκοσμίου φήμης δαγκάνα της Brembo, κατασκευασμένη με την ίδια ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Ιδανική λύση για παθιασμένους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους με την κομψότητα των δαγκανών αλουμινίου της Brembo σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία που προσφέρεται από το χρώμα ώστε να ταιριάζει στο ξεχωριστό, μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ του κάθε ιδιοκτήτη.
Δαγκάνες X-Style
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">