Τακάκια Brembo Xtra

Κορυφαία ασφάλεια

Η ιδανική λύση για βελτίωση των χαρακτηριστικών των δισκόπλακων Brembo Max και Brembo Xtra
Τα τακάκια Xtra της Brembo έχουν αναπτυχθεί για τη βελτίωση των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται από τις δισκόπλακες με οπές και με εγκοπές της Brembo. Είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που απολαμβάνουν την αγωνιστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την αντοχή κατά τη χρήση στον δρόμο.

Αυτή η τεχνική λύση συνδέεται με τις δισκόπλακες Brembo Max και Brembo Xtra και έχει περάσει με εκπληκτικά αποτελέσματα τις πιο απαιτητικές δοκιμές στον δρόμο και στο δυναμόμετρο. Ακόμη και για τα αυτοκίνητα που ανήκουν στον τομέα μεσαίας κατηγορίας στον οποίο απευθύνεται η γκάμα αποδοτικών δισκόπλακων XTRA και MAX.

Όλα τα αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας, τα σπορ και τα μικρά αυτοκίνητα πρόσφατης κατασκευής που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μεταξύ των εφαρμογών στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα νέα τακάκια. Ανακαλύψτε εάν υπάρχουν σπορ δισκόπλακες και τακάκια για το αυτοκίνητό σας στον κατάλογο online!
Το υλικό
Για να κατασκευαστούν τα νέα τακάκια φρένων Xtra, οι μηχανικοί μας έχουν αναπτύξει το υλικό BRM X L01. Περιλαμβάνει πάνω από 30 διαφορετικά συστατικά που έχουν μελετηθεί και ελεγχθεί στα προηγμένα εργαστήρια ερευνών μας.

Αυτό το καινοτόμο υλικό βασίζεται στην εμπειρία της Brembo στον τομέα εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης και στα προϊόντα υψηλής απόδοσης που απαιτούνται για τον έλεγχο των ισχυρών δυνάμεων. Συνδυάζει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για άριστη απόδοση με την άνεση που χρειάζεται ο τομέας κορυφαίας κατηγορίας.
Νέα εμφάνιση για τα τακάκια φρένων Brembo Xtra! 
Τα πρώτα τακάκια φρένων Xtra με ολοκαίνουρια γραφικά διατίθενται στην αγορά τον Ιούνιο 2021: γκρι αποστάτης με κόκκινη εκτύπωση στο τακάκι, λογότυπο «Brembo Xtra», χωρίς εγχάραξη λέιζερ στο υλικό τριβής.
Η φάση αυτή είναι μεταβατική: αυτό σημαίνει ότι τόσο τα «κλασικά» τακάκια φρένων Xtra με μαύρο αποστάτη όσο και αυτά με γκρι αποστάτη θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα στην αγορά για μερικούς μήνες.

Και δεν είναι μόνο αυτό: στο εσωτερικό του κουτιού, τα «νέα» τακάκια φρένων είναι τυλιγμένα με προστατευτική μεμβράνη, η οποία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη παρέχοντας παράλληλα διπλή προστασία.

Πρόκειται για καθαρά αισθητική βελτίωση: τα τακάκια φρένων Brembo Xtra εξακολουθούν να κατασκευάζονται με βάση τα ίδια ανώτερα πρότυπα ποιότητας.
Συσκευασία τακακιών φρένων Brembo Xtra
Επιδόσεις Xtra
Επιδόσεις Xtra
Άριστη ακρίβεια πεντάλ φρένου για συνολικό έλεγχο της πέδησης που προσφέρει ολοκληρωμένη αγωνιστική οδηγική απόλαυση.
Άνεση
Το υλικό έχει μελετηθεί για αγωνιστική χρήση στον δρόμο. Η απόδοση και η άνεση είναι πάντα διασφαλισμένες ακόμη και κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής χρήσης.
Φαινόμενο υπερθέρμανσης (fading)
Η καλύτερη εγγύηση για σταθερή και ασφαλή πέδηση είναι η διατήρηση της απόδοσης σταθερής, τόσο κατά τους κύκλους υψηλής θερμοκρασίας όσο και κατά τους ψυχρούς κύκλους που ακολουθούν.
Σταθερότητα τριβής
Ο συντελεστής τριβής που παραμένει σταθερός υπό όλες τις συνθήκες χρήσης διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και της πίεσης, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τα θερμά σημεία (hot spots) που σχηματίζονται στην επιφάνεια πέδησης και συνεπώς τους κραδασμούς.
Λιγότερη φθορά και καθαρές ζάντες
Οι πολυάριθμες δοκιμές στον δρόμο και στο δυναμόμετρο που πραγματοποιήθηκαν επισημαίνουν σημαντική μείωση της φθοράς για τις δισκόπλακες Max και Xtra. Αυτό ισχύει επίσης για το υλικό τριβής όταν γίνεται σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τυπικά τακάκια που δεν έχουν αναπτυχθεί για αυτήν τη χρήση. Η μειωμένη φθορά των εξαρτημάτων τριβής και η αντίστοιχη μείωση των εκπομπών σκόνης διασφαλίζουν ότι οι ζάντες θα είναι πιο καθαρές σε σύγκριση με τις τυπικές.
Συγκριτικό γράφημα απόδοσης υλικού που χρησιμοποιείται για τακάκια φρένων Brembo Xtra έναντι τυπικών τακακιών φρένου
Εικονίδιο ECE R90 για χρήση στον δρόμο
ECE R90
για χρήση στον δρόμο
Όλοι οι κωδικοί της γκάμας Brembo Xtra έχουν εγκριθεί για χρήση στον δρόμο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R-90.
Εικονίδιο Περισσότεροι από 100 κωδικοί στην γκάμα
Πάνω από 100
κωδικοί στην γκάμα
Η γκάμα τακακιών Xtra έχει σχεδιαστεί ειδικά για την γκάμα δισκόπλακων Max και Xtra και καλύπτει μεγάλο μέρος των πιο πρόσφατων μικρών, σπορ αυτοκινήτων και αυτοκινήτων μεσαίας κατηγορίας.
Εικονίδιο εκτύπωσης λογότυπου Brembo στο τακάκι
Σήμανση
λογότυπου Brembo
Η σήμανση στον αποστάτη και στο υλικό τριβής αποτελεί ένα επιπλέον σύμβολο της αναγνωρισιμότητας και της αποκλειστικότητας των τακακιών Xtra.
4 τακάκια φρένων Brembo Xtra
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">