Υπηρεσίες μετά την εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά προγράμματα Brembo Expert

Brembo Expert
Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνεται από την Brembo, θα γίνετε μέρος του κόσμου των Brembo Expert.
Θέτουμε στη διάθεσή σας τις ικανότητές μας ως ηγέτες στα συστήματα πέδησης προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας μέσω της συμμετοχής σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Brembo και διασφαλίζοντας πρόσβαση στο αποκλειστικό υλικό που προορίζεται για επαγγελματίες ανταλλακτικών.
Είστε ήδη Brembo Expert;
Μπείτε στο προφίλ σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αποκλειστικό υλικό που προορίζεται για επαγγελματίες ανταλλακτικών σαν εσάς. Εάν δεν έχετε κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ εδώ
Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του να γίνετε Brembo Expert
Training Brembo Expert
Αποκλειστικά βιντεομαθήματα
Με τα βιντεομαθήματα θα μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες τεχνολογίες για την παροχή της σωστής τεχνικής υποστήριξης και τη διασφάλιση επισκευών υψηλής ποιότητας.
Training Brembo Expert
Βελτιώστε τις γνώσεις σας
Μείνετε ενημερωμένοι χάρη στις αναλυτικές τεχνικές περιγραφές και αποκτήστε πρόσβαση σε έγγραφα υψηλής εξειδίκευσης, όπως εγχειρίδια και τεχνικά ενημερωτικά δελτία.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει σε βάθος τεχνικές πληροφορίες για τα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης, τη λειτουργία τους και τη συντήρησή τους.
Training Brembo Expert
Ορατότητα στον χάρτη Brembo
Ο δείκτης στον χάρτη Brembo διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα είναι άμεσα ορατή σε όλους.
Training Brembo Expert
Απευθείας επικοινωνία με επαγγελματίες Brembo
Οι επαγγελματίες του τεχνικού τμήματος και του ποιοτικού ελέγχου είναι στη διάθεσή σας για υποστήριξη στη διαχείριση των διαφόρων θεμάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση προϊόντων Brembo.
Training Brembo Expert
Ειδικά προϊόντα
Τα ειδικά προϊόντα για το σημείο πώλησης περιλαμβάνουν ένα σετ εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί μαζί με τεχνικούς της Brembo και μια αποκλειστική σειρά ειδικών ρούχων που εγγυώνται την άμεση αναγνώριση.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">