Δισκόπλακες Brembo Prime

Μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια

Η νέα λύση της Brembo για επαγγελματίες οχημάτων βαρέος τύπου

Η Brembo, με την υποστήριξη της πολυετούς εμπειρίας της στην προμήθεια εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης, προσφέρει στους επαγγελματίες οχημάτων βαρέος τύπου μια πλήρη γκάμα δισκόπλακων φρένων με δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά: δισκόπλακες φρένων με τεχνολογία ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ και δισκόπλακες RING, οι οποίες κατασκευάζονται στα εργοστάσια παραγωγής της στην Ευρώπη.
Συσκευασία δισκόπλακων φρένου οχήματος επαγγελματικής χρήσης Brembo Prime
Η νέα γκάμα της Brembo αποτελείται από περίπου 100 προϊόντα και καλύπτει το 85% 
του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων. 


Χάρη στις βέλτιστες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί και ελεγχθεί στα εργαστήρια R&D της εταιρείας μας, όπως η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εξαερισμού με πείρους PVT, η χρήση ειδικών υλικών που αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για οχήματα βαρέος τύπου και η τεχνολογία δισκόπλακων Co-cast (σύνθετη χύτευση) και Ring, οι δισκόπλακες φρένων Brembo έχουν καλύτερη διάχυση της θερμότητας και μεγαλύτερη αντοχή στις θερμικές ρωγμές, αυξάνοντας τη διάρκεια τόσο της δισκόπλακας όσο και του τακακιού του φρένου, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Δισκόπλακες co-cast (σύνθετη χύτευση)
και RING
Η γκάμα δισκόπλακων ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ και RING της Brembo παρέχεται μαζί με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για γρήγορη, πλήρη και ασφαλή αντικατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματος.
Δισκόπλακα φρένου RING
Δισκόπλακα RING
Διακρίνεται για την τεχνολογική λύση που επιτρέπει την αντικατάσταση μόνο της 
επιφάνειας πέδησης, παρέχεται μαζί με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα εγκατάστασης, αποστάτες, βίδες και μεταλλικό δακτύλιο. Αυτή η λύση επιτρέπει την αντικατάσταση μόνο των φθαρμένων εξαρτημάτων και, χάρη στο σχήμα της, μειώνει τη μετάδοση της θερμότητας στο μουαγιέ και στα ρουλεμάν, αυξάνοντας τη διάρκεια όλων των εξαρτημάτων.
Δισκόπλακα φρένου CO CAST
Δισκόπλακα ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ
Διακρίνεται για τη διαδικασία σύνθετης χύτευσης με την οποία ενώνονται δύο διαφορετικά υλικά: η επιφάνεια πέδησης είναι από ειδικό χυτοσίδηρο και το μουαγιέ από χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη με ανώτερη μηχανική αντοχή. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπεται η διαστολή και η ακτινική συστολή της επιφάνειας πέδησης κατά την ψύξη, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των θερμών σημείων που μπορούν να προκαλέσουν καταπόνηση και πιθανές ρωγμές στην επιφάνεια πέδησης.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια δισκόπλακα, η οποία, σε συνδυασμό με τα τακάκια φρένων Brembo, προσφέρει υψηλότερη μηχανική αντοχή και διάρκεια από την απλή συμπαγή δισκόπλακα.
Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό και σύστημα εξαερισμού
Για την γκάμα δισκόπλακων για οχήματα βαρέος τύπου, η Brembo έχει αναπτύξει ειδικά υλικά, τα οποία, όταν συνδυάζονται με τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα ψύξης, επιτρέπουν τη μείωση της θερμοκρασίας λειτουργίας, την αύξηση της αντοχής στις θερμικές ρωγμές και τη μείωση του βάρους της δισκόπλακας.

Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη αντοχή των δισκόπλακων και των τακακιών φρένων, μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών και ασφαλέστερη πέδηση.
Λεπτομέρεια δισκόπλακας φρένου οχήματος επαγγελματικής χρήσης Brembo Prime
 
 
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">