Δαγκάνες LCV Brembo Prime

Ο σύμμαχος των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Η νέα λύση της Brembo για ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης

Η Brembo προσφέρει στην αγορά Aftermarket μια καινοτόμο λύση για τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη συντήρηση και την ασφάλεια του οχήματός τους. 

Οι νέες πλευστές δαγκάνες της Brembo για ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης, οι οποίες βασίζονται αποκλειστικά στην γκάμα εξοπλισμών πρώτης τοποθέτησης, σχεδιάστηκαν για τη διασφάλιση κορυφαίων επιπέδων απόδοσης, μέγιστης αξιοπιστίας και αντοχής.

Οι νέες δαγκάνες της Brembo καλύπτουν το 70% περίπου του ευρωπαϊκού στόλου οχημάτων, εξυπηρετώντας τα πιο σημαντικά ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης με συστήματα πέδησης πρώτης τοποθέτησης της Brembo. 

Η λύση της Brembo δεν περιλαμβάνει μόνο τη δαγκάνα, αλλά για τα περισσότερα επιλεγμένα οχήματα μπορεί να συνδυαστεί με τον βραχίονα δαγκάνας της Brembo, για πλήρες και ασφαλές σέρβις του συστήματος πέδησης. Για συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων, ο βραχίονας διατίθεται ως μέρος κιτ μαζί με τη δαγκάνα, ενώ για άλλους, διατίθεται για αγορά ξεχωριστά από τη δαγκάνα. Λεπτομέρεια δαγκανών Brembo Prime για ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">