Φρένο και κεντρικές αντλίες συμπλέκτη

Χαμηλό βάρος και δύναμη

Έλεγχος πέδησης σε όλες τις συνθήκες

Οι κεντρικές αντλίες Brembo διασφαλίζει άμεση, ελεγχόμενη ισχύ πέδησης σε όλες τις συνθήκες. Ο εργονομικός σχεδιασμός αυτών των εξαρτημάτων έχει επίσης τελειοποιηθεί, ώστε να διασφαλίζεται πάντα γραμμική απόκριση.
Κατασκευάζονται από χυτό αλουμίνιο ή αλουμίνιο με χύτευση υπό πίεση - ένα υλικό που συνδυάζει χαμηλό βάρος, αντοχή και ανώτερη ποιότητα φινιρίσματος - παρέχονται με ξεχωριστό και ενσωματωμένο δοχείο. Η γκάμα προϊόντων Brembo περιλαμβάνει ακτινικές ή αξονικές μπροστινές κεντρικές αντλίες, κεντρικές αντλίες συμπλέκτη και πίσω κεντρικές αντλίες.
Κεντρικές αντλίες φρένου μοτοσικλέτας Brembo Aftermarket
Γιατί να επιλέξετε Brembo;
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κεντρικών αντλιών φρένου Brembo είναι η εξαιρετική δυνατότητα ελέγχου τους.
 
Η Brembo βασίζεται στην εκτενή εμπειρία της στον σχεδιασμό υδραυλικών εξαρτημάτων και στον τομέα κινηματικής και εργονομίας για σημαντική μείωση της τριβής στη λειτουργία του εξαρτήματος και αύξηση της αντίστασης στην κάμψη.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική γραμμικότητα μεταξύ της δύναμης που ασκεί ο αναβάτης στον λεβιέ και της απόκρισης της πέδησης, το οποίο μεταφράζεται σε μοναδική, απαράμιλλη αίσθηση.
Κεντρικές αντλίες συμπλέκτη
Οι κεντρικές αντλίες συμπλέκτη διασφαλίζουν ακρίβεια και σταθερή απόδοση για τους χρήστες τους.
Ο εργονομικός σχεδιασμός του μοχλού, σε συνδυασμό με την άριστη κινηματική του συστήματος λεβιέ/μπιέλας, διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση της προσπάθειας χειρισμού.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">