Logo Brembo Upgrade

Υγρό φρένων

Κατάλληλο σε οποιαδήποτε κατάσταση

 

Αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα

Το υγρό φρένων Brembo SPORT | EVO 500++ είναι ιδανικό για όλες τις συνθήκες, κατάλληλο για όλα, από την καθημερινή οδήγηση έως τη μη επαγγελματική άμεση χρήση στην πίστα.
 
Πρόκειται για ένα αξιόπιστο υγρό υψηλής ποιότητας που βελτιώνει την αίσθηση του πεντάλ και παρέχει σταθερή απόδοση πέδησης χωρίς τα διαστήματα επιθεώρησης ενός υγρού φρένων εξ ολοκλήρου για εφαρμογές racing.
Με ειδική σύνδεση για τους πραγματικούς λάτρεις
  • Κατάλληλο για χρήση σε συστήματα πέδησης που έχουν σχεδιαστεί για μη ορυκτά υγρά.
  • Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις προσδοκίες και τις μεγάλες απαιτήσεις που έχουν οι λάτρεις της οδήγησης από το σύστημά τους.
  • Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των προδιαγραφών Η.Π.Α. FMVSS Αρ.116 DOT 3 και DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 και ISO 4925 (κατηγορίες 3 και 4).
  • Συμβατότητα με άλλα υγρά φρένων DOT 3, DOT 4 και DOT 5.1 εφόσον πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.
Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται να αντικαθιστάτε το υγρό φρένων τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Δεν είναι κατάλληλο για οχήματα με συστήματα ορυκτού λαδιού. Γκάμα χρωμάτων: διαφανές έως το χρώμα του κεχριμπαριού. Στην περίπτωση νέου υγρού φρένων, το χρώμα του υγρού που βγαίνει από τη σφραγισμένη φιάλη μπορεί να είναι διαφορετικό από την γκάμα χρωμάτων, αλλά η απόδοση παραμένει η ίδια.


Εκτελέστε λήψη του δελτίου δεδομένων ασφαλείας
Συσκευασία υγρού φρένων SPORT | EVO 500++
 
Λογότυπο ομάδας Custom
Όσοι επιλέγουν μια custom μοτοσικλέτα, δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη, συμπεριλαμβανομένου του ρουχισμού και του κράνους. Η ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει τα ανταλλακτικά που επιλέγουν για τη μοτοσικλέτα τους. Δεν πρόκειται για αυθόρμητες αγορές. Οι επιλογές τους είναι αποτέλεσμα ανάλυσης των διαθέσιμων εναλλακτικών στην αγορά, ενώ συχνά ζητούν συμβουλές από άτομα με τα οποία μοιράζονται την ίδια custom κουλτούρα. Ωστόσο, η σημασία που δίνουν στο στυλ – μοναδικό και εκλεπτυσμένο, εάν είναι δυνατόν – δεν πρέπει να τους κάνει να ξεχνούν ότι πρόκειται για εξαρτήματα φρένων. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση και η αξιοπιστία δεν πρέπει να υποεκτιμώνται. Τα προϊόντα της σειράς Custom UPGRADE της Brembo δεν είναι υποδεέστερα σε αυτόν τον τομέα.
Λογότυπο ομάδας Road
Όσοι οδηγούν τις μοτοσικλέτες τους στον δρόμο καθημερινά έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από αυτούς που τις χρησιμοποιούν μόνο στην πίστα. Οι συνθήκες κίνησης και του οδοστρώματος, καθώς και οι ελικοειδείς δρόμοι και ακόμη και ο καιρός επηρεάζουν τη διάθεση των αναβατών, οι οποίοι για να απολαύσουν την κίνηση σε δύο τροχούς έχουν ανάγκη από ένα ειδικό σύστημα πέδησης. 
Αν και είναι πάντα σημαντική, η απόλυτη απόδοση περνάει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, την αντοχή και την άνεση κατά την οδήγηση. Τα προϊόντα της σειράς Road UPGRADE της Brembo εγγυώνται όλα τα παραπάνω.
Λογότυπο ομάδας Road racing
Όσοι συμμετέχουν στο Superbike racing γνωρίζουν ότι πριν από την αναζήτηση περισσότερης ισχύος και ροπής, το σύστημα πέδησης πρέπει να παρέχει μέγιστη αποτελεσματικότητα πέδησης. Ο λόγος είναι προφανής: ακόμη και τα συστήματα υψηλότερης απόδοσης έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης χάρη στα προϊόντα της γκάμας UPGRADE racing της Brembo.
Αυτή η γκάμα βασίζεται στην εμπειρία που απέκτησε η Brembo στις πίστες σε όλο τον κόσμο, συνώνυμη πλέον με την επιτυχία, όπως φανερώνουν οι τίτλοι παγκόσμιων πρωταθλημάτων 33 αναβατών σε 500 MotoGP και τίτλοι παγκόσμιων πρωταθλημάτων Superbike 30 αναβατών που κέρδισαν μοτοσικλέτες εξοπλισμένες με ανταλλακτικά Brembo.
Λογότυπο ομάδας Off-Road
Χάρη στις χαμηλότερες ταχύτητες, στο χαμηλότερο βάρος του οχήματος και στην ανώμαλη επιφάνεια οι αναβάτες σε χωμάτινη πίστα δεν χρειάζονται στην ίδια ισχύ πέδησης με αυτούς που οδηγούν τις μοτοσικλέτες τους στην άσφαλτο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το σύστημα πέδησης είναι λιγότερο σημαντικό στην οδήγηση off-road από ό,τι στην πίστα ή στον δρόμο.
Αντίθετα, εξωτερικά στοιχεία όπως άμμος, γρασίδι και λάσπη, μπορεί να επηρεάσουν το σύστημα πέδησης, το οποίο συνεπώς χρειάζεται απολύτως αξιόπιστα εξαρτήματα. Το χαμηλό βάρος και η αίσθηση οδήγησης είναι βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που μοιράζονται όλα τα προϊόντα της γκάμας UPGRADE Off-Road της Brembo.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">