Logo Brembo Upgrade

Δαγκάνες

Ελαφριές και καλαίσθητες

Cluster Road

Cool εμφάνιση και απολαυστική οδήγηση καθημερινά

Για δεκαετίες οι δαγκάνες φρένου για μοτοσικλέτες street-legal έχουν όλες το ίδιο μέγεθος, με ελάχιστες διαφορές στο σχήμα και στο μέγεθος. Η Brembo ήταν αυτήν που έκανε την ανατροπή στο κατεστημένο χάρη στην τεχνολογία από τον τομέα racing: ακόμη μικρότερες δαγκάνες, με χαρακτηριστικά που παρόλ' αυτά διασφαλίζουν υψηλή απόδοση. Κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει τις δαγκάνες Brembo UPGRADE με τις δαγκάνες άλλων κατασκευαστών και αυτό χάρη στο λογότυπο με μεγάλα γράμματα, αλλά όχι μόνο. Είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι καλαίσθητες, αλλά και για να καθιστούν την καθημερινή χρήση μεγαλύτερη απόλαυση. Η μορφή και η ουσία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Πρέπει απλά να το έχεις ως στόχο.
Τα βασικά στοιχεία μιας δαγκάνας φρένου ήταν πάντα το χαμηλό βάρος και η ακαμψία, επειδή πρόκειται για μη αναρτημένο βάρος που επηρεάζει την πέδηση, αλλά μεταβάλλει επίσης την κατεύθυνση και την επιτάχυνση. Ο άριστος συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών δεν ήταν ποτέ εύκολος, αλλά η Brembo επέτυχε όχι μόνο αυτό, αλλά και ακόμη περισσότερα.
Δαγκάνα φρένου Stylema Motorbike
Δαγκάνες Stylema
Εκτός από το ελαφρύτερο σώμα δαγκάνας κατά 9% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα με την ίδια ακαμψία, η δαγκάνα Stylema διασφαλίζει απαράμιλλη και σταθερή απόδοση στον χρόνο: ο μέσος συντελεστής τριβής έχει αυξηθεί κατά 11% χάρη σε ένα τακάκι από νέο υλικό.
Η μελέτη της μορφής – κάτι που φαίνεται από το καινοτόμο άνοιγμα στην κεντρική γέφυρα – μείωσε τη θερμοκρασία υγρού φρένων στο 10%, διασφαλίζοντας τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας στον χρόνο. Εκτός από το ότι διασφαλίζουν τη λειτουργία, τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της δαγκάνας Stylema ταιριάζουν με τις γραμμές των μοτοσικλετών supersport.

Εναλλακτικές επιλογές
Η βελτιωμένη απόδοση και η ασφάλεια διασφαλίζονται επίσης από τις υπόλοιπες μονομπλόκ μπροστινές δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo UPGRADE από αλουμίνιο. Παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε για την 50η επέτειο της Brembo, η δαγκάνα M-50 με έμβολα 30 mm εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας σήμερα σε ό,τι αφορά το βάρος και την ακαμψία, όπως η δαγκάνα M-4, με λίγο μεγαλύτερο βάρος λόγω της χρήσης των εμβόλων 34 mm.
Δαγκάνα φρένου μοτοσικλέτας GP
Δαγκάνες GP
Ισχύς και σταθερή απόδοση επιπέδου Grand Prix
Εάν ωστόσο είστε από αυτούς που οδηγούν μια μοτοσικλέτα street-legal και ονειρεύεστε MotoGP, δεν μπορείτε να παραβλέψετε τη δαγκάνα GP4-MS. Εμπνευσμένη από τη δαγκάνα που αναπτύχθηκε στην κορυφαία κατηγορία, ξαναγράφει τους κανόνες για τις δαγκάνες δρόμου, φτάνοντας σχεδόν την απόδοση των δαγκανών που χρησιμοποιούνται στους πιο σημαντικούς αγώνες παγκοσμίως.

GP4-MS
Όπως και οι δαγκάνες Brembo που χρησιμοποιούνται στο MotoGP, η δαγκάνα GP4-MS σχεδιάστηκε
με τη χρήση του τοπολογικού βελτιστοποιητή και κατασκευάστηκε από μονομπλόκ μπιγέτας αλουμινίου που υποβλήθηκε σε μηχανική κατεργασία. Η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες είναι υψηλότερη από ό,τι στην περίπτωση χύτευσης, το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση.

Επίσης, το GP4-MS έχει το ίδιο επιφανειακό φινίρισμα από νικέλιο με τις δαγκάνες racing, αλλά χρησιμοποιεί διπλή φλάντζα (μία εντός του εμβόλου και μία δεύτερη ως κάλυμμα σκόνης), το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις για περιοδική επισκευή, όπως συμβαίνει με τις δαγκάνες πίστας.
 
 
Δαγκάνα φρένου μοτοσικλέτας P4-40C 
 
GP4-RS
Για μια ουσιαστική αναβάθμιση στο τυπικό σύστημα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δαγκάνα GP4-RS. Είναι και αυτή μονομπλόκ, κατασκευάζεται μέσω εξαιρετικά περίπλοκης τεχνικής χύτευσης και με έμβολα που περιβάλλονται από πτερύγια ψύξης. Οι ακτινικές δαγκάνες GP4-RB και GP4-RX αποτελούνται αντίθετα από δύο μέρη με σώμα εξ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου και 4 έμβολα το καθένα. Για το πίσω μέρος, συνιστούμε τις δαγκάνες GP2-CR και GP2-SS, και οι δύο με δύο μέρη από μπιγέτα και έμβολα 2×34 mm. Και οι δύο προσφέρουν καλό συνδυασμό χαμηλού βάρους και ακαμψίας.
 
GP4-MS
 
GP4-MS (finned)
The Brembo GP4-MS caliper, born on the track for the road, brings together a structure carved from an aluminium billet and monobloc technology. The special process allows the use of stronger materials with better mechanical properties even under extreme operating conditions. The GP4-MS range is being expanded with a new version with 100 mm fixing.
 
The rib on the front section embraces four aluminium pistons, maximizing the rigidity of the system. A particularity is the introduction of ventilation fins on the outer casing to the benefit of better braking system heat exchange and improved cooling.
Application List available soon.
P4-40C Motorbike brake caliper
GP4-MOTOGP
GP4-MOTOGP
The GP4-MotoGP brake caliper, born from the track for the road, is perfectly suited to the needs of today's motorbikes and the most demanding track enthusiasts. 
Just like the Brembo calipers used by professional riders in MotoGP and SBK, this new monobloc caliper is carved from an aluminium billet, finned, with nickel-plating treatment and a new design. 
The GP4-MotoGP caliper is derived from the technology developed in MotoGP and exploits the diagonal sliding of the pads to boost braking torque with the same amount of force applied to the lever for unprecedented performance.
Particular attention was paid to the introduction of ventilation fins on the outer shell and new racing pistons, both of which improve heat exchange in the braking system and contribute to cooling. No less important is the eye-catching design of the most recent Brembo GP4-MotoGP caliper, further enhanced by a nickel surface finish that gives the caliper a brighter, smoother appearance.
Application List available soon.
Αξονικές δαγκάνες
παραδοσιακές αλλά όχι απαρχαιωμένες
Από την άλλη πλευρά, αυτοί που θα επιλέξουν τις αξονικές δαγκάνες, μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους με τη δαγκάνα P4-40C, μια κλασική δαγκάνα που διακρίνεται από τέσσερα διαφοροποιημένα έμβολα διαμέτρου 30 και 34 mm, ανοδιωμένο μαύρο φινίρισμα με κόκκινο λογότυπο και offset 40 mm.
Μία εναλλακτική επιλογή της δαγκάνας P4-40C είναι η P4-40R, η οποία έχει επίσης πυροσυσσωματωμένα τακάκια και τον ίδιο αριθμό εμβόλων και τις ίδιες διαστάσεις. Αντίθετα, οι δαγκάνες P2-RS84 και P2-CB84 διατίθενται στο πίσω μέρος, κατασκευάζονται από χυτό αλουμίνιο με δύο έμβολα 34 mm η καθεμία και απόσταση 84 mm.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">