Jenama AP dan Breco

Sejarah lengkap kreativiti dan kejayaan

Logo AP Logo Breco
Prestasi cemerlang dalam semua keadaan cuaca
Keselamatan dijamin melalui ujian yang dijalankan di atas meja ujian dan di atas jalan raya, mensimulasikan pelbagai keadaan pemanduan. Produknya dikeluarkan hanya apabila kualiti yang dikehendaki dicapai.
AP, jenama kecemerlangan dalam pasaran dunia
AP ialah jenama kecemerlangan dalam pasaran dunia daripada sistem komponen dan pembrekan untuk kereta dan adalah jaminan sesuatu produk yang merupakan peneraju kualiti dan prestasi.
Melalui penyelidikan dan pembangunannya sendiri, syarikat, dengan jenama AP, bertujuan untuk mencapai produk berkualiti tinggi yang menawarkan prestasi superior untuk Aftermarket, memanfaatkan daripada pengalaman yang diperoleh pada litar ekstrim pertandingan sukan.
Breco, didedikasikan kepada produk Aftermarket
Breco ialah jenama di bawah kumpulan Brembo yang didedikasikan kepada jualan Aftermarket cakera dan gelendong. Semua produk Breco direka bentuk dan dikeluarkan untuk memenuhi spesifikasi ketat yang diberikan oleh pengeluar kenderaan utama, dan di bawah pensijilan antarabangsa yang paling ketat. Cakera Breco diperakui sebagai asli atau bersamaan dengan yang asli.
Cakera dan pembungkusan brek jenama AP dan Breco
Dasar Privasi">