Μάρκες AP και Breco

Μια ιστορία γεμάτη δημιουργικότητα και επιτυχίες

Λογότυπο AP Λογότυπο Breco
Άριστη απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες
Δοκιμές που πραγματοποιούνται στο δυναμόμετρο και στον δρόμο, προσομοιώνοντας διάφορες συνθήκες οδήγησης, εγγυώνται την ασφάλεια. Τα προϊόντα μπαίνουν στην παραγωγή μόνο όταν έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη ποιότητα.
AP, μια διακεκριμένη μάρκα στην παγκόσμια αγορά
Η μάρκα AP είναι μια διακεκριμένη μάρκα στην παγκόσμια αγορά εξαρτημάτων και συστημάτων πέδησης για αυτοκίνητα και αποτελεί εγγύηση ενός προϊόντος κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
Η εταιρεία, μέσω του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, έχει ως στόχο να επιτύχει με τη μάρκα AP ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει ανώτερη απόδοση για τον τομέα Aftermarket, επωφελούμενη από την εμπειρία και την επιτυχία της στις ακραίες συνθήκες των αγωνιστικών σιρκουί.
Breco, μια μάρκα αφιερωμένη στα προϊόντα Aftermarket
Η μάρκα Breco είναι μια μάρκα του ομίλου Brembo, αφιερωμένη στην πώληση Aftermarket δισκόπλακων και ταμπούρων. Όλα τα προϊόντα Breco έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που παρέχονται από τους μεγάλους κατασκευαστές οχημάτων, καθώς και εκείνες για τις πιο αυστηρές διεθνείς πιστοποιήσεις. Οι δισκόπλακες Breco είναι πιστοποιημένες ως πρώτης τοποθέτησης ή ισοδύναμες με τις δισκόπλακες πρώτης τοποθέτησης.
Τακάκια φρένων και συσκευασία μάρκας AP και Breco
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">