Τακάκια, ο ιδανικός συνεργάτης

Τα δυνατά σημεία που κάνουν την γκάμα να ξεχωρίζει

Αποτέλεσμα της αγωνιστικής μας εμπειρίας και της συνεργασίας μας με την αυτοκινητοβιομηχανία.
Η γκάμα τακακιών φρένων της Brembo διασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια κατά το φρενάρισμα χάρη στον απόλυτο έλεγχο όλων των σταδίων παραγωγής. Από την έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή του υλικού τριβής και τη μηχανική επεξεργασία, έως τις δοκιμές.
 
Απόδοση
Ελάχιστη απόσταση φρεναρίσματος σε όλες τις συνθήκες. Μέγιστη άνεση στην οδήγηση. Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.
Γκάμα
Περισσότερα από 1400 είδη, για πάνω από το 98% του ευρωπαϊκού στόλου αυτοκινήτων.
Σήμανση
Άμεση αναγνώριση του τακακιού.
Εύκολη εγκατάσταση
Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και κιτ τοποθέτησης για εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.
ECE-R90
ECE-R90
Με έγκριση ECE-R90.
Γραφική αναπαράσταση δομής τακακιού φρένου αυτοκινήτων Brembo με περιγραφή ένδειξης σημείων 1, 2, 3, 4 και 5 στο κείμενο
Υλικα, επεξεργασιες και διαδικασια
1
Ποιότητα πρώτης τοποθέτησης
Πάνω από 100 διαφορετικά υλικά. Είναι το αποτέλεσμα διαρκούς έρευνας και εκτεταμένων δοκιμών στο εργαστήριο και στον δρόμο.
2
Θερμική Κατεργασία
Επιφανειακή θερμική επεξεργασία για να διασφαλιστεί μέγιστη αποτελεσματικότητα ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιεί τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται από τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης.
3
Υπόστρωμα
Θερμική μόνωση ανάμεσα στο τακάκι, το έμβολο και το υγρό φρένων για απόσβεση του θορύβου και των κραδασμών.
4
Απευθείας χύτευση πρώτης τοποθέτησης
Διαδικασία πρεσαρίσματος άμεσης χύτευσης πρώτης τοποθέτησης. Οι τιμές υψηλής πίεσης επιτρέπουν την προσκόλληση των υλικών τριβής στο μεταλλικό υπόστρωμα με μέγιστη ακρίβεια.
5
Μεταλλικό υπόστρωμα με αποστάτη
Μειώνει τον θόρυβο διατηρώντας την ασφάλεια κατά το φρενάρισμα. Τα διάφορα στρώματα του αποστάτη (καουτσούκ - ατσάλι - καουτσούκ) διασφαλίζουν περαιτέρω μείωση των κραδασμών και του θορύβου.
Σύγχρονη και υψηλής ποιότητας συσκευασία.
Σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αξιόπιστη και ανθεκτική, χαρακτηρίζεται από μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Η συσκευασία Brembo περιλαμβάνει γενικές και τεχνικές πληροφορίες, τη διεύθυνση του ιστότοπου, τα εικονίδια social networking και τα σύμβολα διεθνών πιστοποιήσεων που απαιτούνται από τις διάφορες αγορές. Χάρη στον κωδικό QR μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης.
Συσκευασία τακακιών φρένων αυτοκινήτων Brembo
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">