Μάθετε πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν

Συγκριση εξαερισμου με πτερυγια και εξαερισμου με πειρους για δισκοπλακες φρενου: οι διαφορες

Απόδοση, αντοχή και δύναμη: ας δούμε όλα τα πλεονεκτήματα των δισκόπλακων φρένου με εξαερισμό με πείρους!

Πώς μπορώ να βρω το σωστό προϊόν για τοποθέτηση στο αυτοκίνητό μου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης Brembo Parts;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Τι είναι οι κωδικοί PR και ORGA;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κωδικοί PR και ORGA μπορούν να σας βοηθήσουν στον έλεγχο της συμβατότητας.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητό μου, δισκόπλακες Max ή Xtra;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να διαπιστώσετε εάν οι δισκόπλακες Max ή Xtra είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Γιατί ορισμένες δισκόπλακες της γκάμας Xtra έχουν διαμπερείς οπές ενώ άλλες τυφλές οπές (βαθουλώματα);

Οι οπές στην επιφάνεια πέδησης είναι τυπικό χαρακτηριστικό των δισκόπλακων της γκάμας Xtra της Brembo. Βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος σε ό,τι αφορά το αρχικό κράτημα, την αίσθηση του πεντάλ, την αντοχή στο φαινόμενο της υπερθέρμανσης (fading) και την ικανότητα διάχυσης θερμότητας.

Βρήκα δύο δισκόπλακες φρένων που φαίνονται ακριβώς ίδιες. Πώς μπορώ να επιλέξω τον σωστό κωδικό;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να κάνετε τη σωστή επιλογή στην περίπτωση δύο παρόμοιων κωδικών προϊόντος.

Βρήκα δύο δισκόπλακες φρένων που φαίνονται ακριβώς ίδιες. Πώς μπορώ να επιλέξω τον σωστό κωδικό;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Πώς και πού να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για έλεγχο της συμβατότητας.

Τα ανταλλακτικά Brembo είναι ανταλλάξιμα και συμβατά με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης;

Όλα τα ανταλλακτικά Brembo είναι ισοδύναμα με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 461/2010, το οποίο σημαίνει ότι είναι πλήρως ανταλλάξιμα και συμβατά με τα αρχικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας.

Πιστοποιητικά έγκρισης για την γκάμα δισκόπλακων φρένων Brembo Max και Brembo Xtra

Πριν αγοράσετε ένα προϊόν Brembo, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας: θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό έγκρισης για να χρησιμοποιήσετε τις δισκόπλακες φρένων Brembo Max και Brembo Xtra στο όχημά σας.

Δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη μοτοσικλέτα μου. Πού μπορώ να τα βρω;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κατάλογο προϊόντων Brembo για μοτοσικλέτες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ανταλλακτικά Brembo στην πίστα;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ανταλλακτικά Brembo σωστά

Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">