Βρήκα δύο δισκόπλακες φρένων που φαίνονται ακριβώς ίδιες. Πώς μπορώ να επιλέξω τον σωστό κωδικό;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να κάνετε τη σωστή επιλογή στην περίπτωση δύο παρόμοιων κωδικών προϊόντος.
 
Η λειτουργία αναζήτησης προϊόντος Brembo εμφανίζει δύο παρόμοιους κωδικούς προϊόντος για το αυτοκίνητό σας (για τον μπροστινό άξονα, τον πίσω άξονα ή και για τους δύο).
 
Πρόκειται πιθανότατα για κωδικό δισκόπλακας χωρίς προστατευτική επίστρωση (που τελειώνει σε «0» ή «4») και για κωδικό δισκόπλακας με επίστρωση UV (με διψήφιο αριθμό που τελειώνει σε «1», π.χ. «.21», «.31», «.41»). Οι δεύτερες δισκόπλακες έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με ειδική επίστρωση για την υπεριώδη ακτινοβολία που προσφέρει ομοιόμορφη προστασία από τη διάβρωση που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες. Εάν η εμφάνιση του αυτοκινήτου σας είναι σημαντική για εσάς, συνιστάται να επιλέξετε δισκόπλακες με επίστρωση UV!
 
Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν για το αυτοκίνητό σας, ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα πέδησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κωδικό.
 
Δισκόπλακα φρένου Brembo

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Βρήκα δύο δισκόπλακες φρένων που φαίνονται ακριβώς ίδιες. Πώς μπορώ να επιλέξω τον σωστό κωδικό;
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">