Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν

Βρήκα δύο δισκόπλακες φρένων που φαίνονται ακριβώς ίδιες. Πώς μπορώ να επιλέξω τον σωστό κωδικό;
Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Πώς και πού να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για έλεγχο της συμβατότητας.
 
 
Εάν η λειτουργία αναζήτησης καταλόγου προϊόντων Brembo, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα φίλτρα «όχημα» ή «αριθμός πινακίδας κυκλοφορίας» (μπορούν να επιλεγούν με τα κουμπιά πάνω δεξιά), εντοπίσει περισσότερους από έναν κωδικούς για την ίδια κατηγορία προϊόντων (π.χ. δισκόπλακες, τακάκια, δισκόπλακες Brembo Max κλπ.), ανατρέξτε στην τελευταία στήλη στα δεξιά, με την κεφαλίδα «Πληροφορίες οχήματος».
 
Για ορισμένα οχήματα, το σωστό ανταλλακτικό εξαρτάται από τα ειδικά χαρακτηριστικά του ίδιου του οχήματος. Επομένως, εάν η λειτουργία αναζήτησης εμφανίσει έναν πίνακα αποτελεσμάτων με περισσότερες από μία επιλογές, ελέγξτε τις πληροφορίες στη στήλη «Πληροφορίες οχήματος» και συγκρίνετέ τις με τις πληροφορίες στο εγχειρίδιο χρήστη του αυτοκινήτου σας. Αυτές οι πληροφορίες διατίθενται επί του παρόντος μόνο στην αγγλική γλώσσα.
 
 
Vehicle information
 
 
Εάν η στήλη είναι κενή, αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι υπάρχει μία παραλλαγή με επίστρωση λαδιού και μία παραλλαγή με επίστρωση βαφής UV για το κατάλληλο εξάρτημα για το αυτοκίνητό σας.
 
Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν για το αυτοκίνητό σας, ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα πέδησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κωδικό.
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;
Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Τα ανταλλακτικά Brembo είναι ανταλλάξιμα και συμβατά με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης;
Brembo Parts close
Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο
Λάβετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα, πληροφορίες υποστήριξης και όλα τα νέα για τον κόσμο της Brembo.
Εγγραφείτε τώρα!