Πιστοποιητικά έγκρισης για την γκάμα δισκόπλακων φρένων Brembo Max και Brembo Xtra

Πριν αγοράσετε ένα προϊόν Brembo, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας: θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό έγκρισης για να χρησιμοποιήσετε τις δισκόπλακες φρένων Brembo Max και Brembo Xtra στο όχημά σας.
 
Οι δισκόπλακες φρένων Brembo Max και Brembo Xtra έχουν ειδικά χαρακτηριστικά για βελτίωση της απόδοσης, με εγκοπές στην περίπτωση των δισκόπλακων Max και διαμπερείς οπές στις δισκόπλακες Xtra. Καθώς διαφέρουν τόσο μηχανικά όσο και στην εμφάνιση από τα εξαρτήματα του αρχικού συστήματος πέδησης, πρέπει να εκτελέσετε λήψη του κατάλληλου πιστοποιητικού έγκρισης ECE R 90 για να τις χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας. Για τις δισκόπλακες Brembo Max, εάν το πιστοποιητικό ECE R 90 για το αυτοκίνητό σας δεν διατίθεται ακόμη, ελέγξτε εάν διατίθεται το πιστοποιητικό έγκρισης ABE KBA και εάν περιλαμβάνεται το όχημά σας.
 
Κατεβάστε τα πιστοποιητικά ECE R90 και ABE KBA από το φύλλο δεδομένων προϊόντος για το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε αφού πρώτα χρησιμοποιήσετε το φίλτρο «Κωδικός ανταλλακτικού» στη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες
 
Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν για το αυτοκίνητό σας, ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα πέδησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κωδικό.
 
Δισκόπλακες αγωνιστικής γκάμας Brembo: σύγκριση μεταξύ δισκόπλακων Brembo Max και δισκόπλακων Brembo Xtra

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη μοτοσικλέτα μου. Πού μπορώ να τα βρω;
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">