Πώς μπορώ να βρω το σωστό προϊόν για τοποθέτηση στο αυτοκίνητό μου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης Brembo Parts;

Ιταλικό πιστοποιητικό κυκλοφορίας οχήματος με λεπτομέρειες χαρακτηριστικών οχήματος
Άδεια κυκλοφορίας
Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.
 
Θα χρειαστείτε τις εξής πληροφορίες (παρέχονται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, βλ. εικόνα) για να βρείτε τα σωστά προϊόντα για το αυτοκίνητό σας:
 
  • Κατασκευαστής
  • Μοντέλο
  • Κινητήρας
  • Ισχύς (kW)
  • Έτος κατασκευής
  • Εναλλακτικά, για οχήματα με ταξινόμηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία, στη Γαλλία και στη Γερμανία, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματός σας ή τον κωδικό KBA.
 
Όταν έχετε αυτές τις πληροφορίες, επιλέξτε το φίλτρο αναζήτησης «Όχημα» και καταχωρίστε τα απαιτούμενα στοιχεία. Εναλλακτικά, επιλέξτε το φίλτρο για αναζήτηση με βάση τον «Αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας».
 
Εάν χρησιμοποιείτε το φίλτρο αναζήτησης «Όχημα», μπορείτε να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτηση επιλέγοντας το στοιχείο «Σύνθετη αναζήτηση». Με αυτήν τη λειτουργία αναζήτησης μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα για συγκεκριμένο άξονα (μπροστινός/πίσω), μάρκα (Brembo, AP, Breco) ή κατηγορία προϊόντος (δισκόπλακες, τακάκια, ταμπούρα κλπ.) ή για αναζήτηση μόνο καινούριων ανταλλακτικών.
 
Όταν ολοκληρωθεί η αναζήτηση, εμφανίζεται μια σελίδα με όλους τους συμβατούς κωδικούς Brembo με το όχημά σας, χωρισμένους ανά κατηγορία προϊόντος.
 
Ελέγξτε τώρα πολύ προσεκτικά την τελευταία στήλη του πίνακα, με την κεφαλίδα «Πληροφορίες οχήματος». Αυτή η στήλη περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για την επιλογή του σωστού κωδικού, όπως κωδικός PR, κωδικοί ORGA, συμβατές σειρές δεδομένων οχήματος (π.χ. -> 54824556, 54824557 ->), εάν διατίθενται σπορ πακέτα ή όχι (-/+ σπορ πακέτο) κλπ.
Στήλη που περιλαμβάνει πληροφορίες οχήματος
Στήλη «Πληροφορίες οχήματος»
 
 
Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν για το αυτοκίνητό σας, ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα πέδησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κωδικό.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Τι είναι οι κωδικοί PR και ORGA;
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">