Τι είναι οι κωδικοί PR και ORGA;

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγξτε εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κωδικοί PR και ORGA μπορούν να σας βοηθήσουν στον έλεγχο της συμβατότητας.
 
Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αναζήτησης καταλόγου προϊόντων Brembo για να βρείτε το εξάρτημα που χρειάζεστε, το αποτέλεσμα ορισμένες φορές μπορεί να είναι μια λίστα με διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το συμβατό εξάρτημα για το αυτοκίνητό σας.
 
 
Πώς να ελέγξετε ποιο εξάρτημα είναι συμβατό.
 
Η στήλη «Πληροφορίες οχήματος» περιλαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες που σας βοηθούν να επιλέξετε τον σωστό κωδικό από τους διαθέσιμους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι κωδικοί PR και ORGA.
 
Οι κωδικοί PR («Primärausstattung» = «εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης») προσδιορίζουν συγκεκριμένα ανταλλακτικά για οχήματα VAG (Όμιλος Volkswagen/Audi). Αυτοί οι κωδικοί μπορεί να αναγράφονται στις ετικέτες που περιέχουν τα στοιχεία αναγνώρισης οχήματος ή στο εγχειρίδιο επισκευής του οχήματος.
 
Οι κωδικοί ORGA προσδιορίζουν συγκεκριμένα ανταλλακτικά για οχήματα του ομίλου PSA. Τα πρώτα 4 ψηφία των κωδικών ORGA αναγράφονται επίσης στην ετικέτα στοιχείων αναγνώρισης του οχήματος.
 
Υποδεικνύει πληροφορίες οχήματος, επισημαίνοντας τους αριθμούς PR
Κωδικοί PR
 
Υποδεικνύει πληροφορίες οχήματος, επισημαίνοντας τους αριθμούς ORGA
Κωδικοί ORGA
 
Στήλη που περιλαμβάνει πληροφορίες οχήματος
Στήλη «Πληροφορίες οχήματος»
Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προϊόν για το αυτοκίνητό σας, ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα πέδησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό κωδικό.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητό μου, δισκόπλακες Max ή Xtra;
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">