Οδηγίες για την τοποθέτηση και τη συντήρηση

Ελάχιστο πάχος δισκόπλακας φρένου

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το όριο φθοράς της δισκόπλακας του φρένου σας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν βλάβες και θραύσεις. Πώς μετράται αυτή η τιμή;

Συντηρηση δαγκανας φρενου: γιατι ειναι τοσο σημαντικη;

Ο θόρυβος των φρένων δεν οφείλεται πάντα σε ελαττωματικά τακάκια και ελαττωματικές δισκόπλακες φρένων. Συχνά αρκεί η σωστή συντήρηση της δαγκάνας φρένου για την αποκατάσταση αυτού του προβλήματος: ας δούμε πώς.

Ροπές σύσφιξης

Η σωστή λειτουργία του συστήματος πέδησης εξαρτάται άμεσα από τη σωστή ροπή σύσφιξης των τροχών.

Τακάκια φρένων με φορά κατεύθυνσης

Τα τακάκια φρένων με φορά κατεύθυνσης Brembo δημιουργήθηκαν για βελτίωση της άνεσης του συστήματος πέδησης, επομένως εάν τα τοποθετήσετε στη λάθος πλευρά μπορεί να μειωθεί η απόδοση του συστήματος.

Δισκόπλακες φρένων με φορά κατεύθυνσης

Οι δισκόπλακες Brembo Xtra δεν έχουν φορά κατεύθυνσης. Το μοτίβο οπών τους δεν έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση περιστροφής, καθώς έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν σωστά και να παρέχουν με ακρίβεια την ίδια απόδοση και άνεση ανεξάρτητα από την πλευρά του οχήματος στην οποία τοποθετούνται οι δισκόπλακες.

Εξισορρόπηση δισκόπλακων φρένων

Εάν δείτε μια εγκοπή περίπου 2 mm στη δισκόπλακα Brembo που αγοράσατε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς δεν πρόκειται για ελάττωμα.

Θόρυβοι και κραδασμοί

Το σφύριγμα που προέρχεται από το σύστημα πέδησης, όπως και οι κραδασμοί, συχνά δεν οφείλονται σε ελαττωματικά ή χαμηλής ποιότητας νέα εξαρτήματα.

Διαγράμματα συναρμολόγησης

Κατεβάστε τα φύλλα συναρμολόγησης για το επιθυμητό προϊόν και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις οδηγίες για τη σωστή συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή του.

Ενδείξεις και στρώσιμο

Τα τακάκια και οι δισκόπλακες φρένων που έχουν αφαιρεθεί αποτελούν σημαντική πηγή πληροφοριών: είναι πάντα σημαντικό να επιθεωρείτε προσεκτικά την κατάσταση των επιφανειών πέδησης, το χρώμα και την εμφάνιση για να εντοπίσετε δυσλειτουργίες ενός ή πολλών εξαρτημάτων (δαγκάνες, τακάκια, ρουλεμάν).

Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">