Τακάκια φρένου

Όλες οι μοτοσικλέτες αξίζουν Brembo

Τα τακάκια φρένου Brembo συμβολίζουν το καλύτερο στην απόδοση, στην άνεση και στην αντοχή.

Τα τακάκια φρένου Brembo διατίθενται για πάνω 6000 εφαρμογές, με μεγάλη ποικιλία υλικών, από οργανικές ρητίνες έως πυροσυσσωματωμένα τακάκια και τακάκια άνθρακα-κεραμικά. Η Brembo μπορεί να φροντίσει τις ειδικές ανάγκες όλων των τύπων μοτοσικλετών – από αγωνιστικές μοτοσικλέτες και μοτοσικλέτες street-legal έως οχήματα πόλης και off-road – και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες κάθε αναβάτη.
Τακάκια Brembo Greenance: προορισμός ένα πιο πράσινο μέλλον
Τα τακάκια Brembo Greenance κατασκευάζονται από οικολογικά βιώσιμα υλικά για ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, με σημαντική μείωση των εκπομπών.
Τα υλικά των τακακιών Greenance παράγονται χωρίς χαλκό και νικέλιο και τα κεραμικά υλικά, χωρίς αμίαντο και αντιμόνιο. 
Sinter και Carbon Ceramic
Επιλεγμένα από κατασκευαστές μοτοσικλετών παγκοσμίως, αυτά τα υλικά έχουν αναπτυχθεί από την Brembo για εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης.
Τα τακάκια φρένου Genuine διατίθενται σε διάφορα υλικά, το καθένα με διαφορετικό συντελεστή τριβής. Για το πυροσυσσωματωμένο υλικό, ο συντελεστής διαφέρει από 50 έως 99, ενώ για το carbon ceramic διαφέρει από 10 έως 49. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο υψηλότερος είναι ο συντελεστής τριβής του συγκεκριμένου υλικού.
Τακάκια φρένου μοτοσικλέτας Sinter και Carbon Ceramic
Racing
Τακάκι φρένου υλικού RC
Υλικό RC
Υλικό σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση στην πίστα.
Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του υλικού είναι υψηλή τριβή και σταθερότητα καθώς τόσο η ταχύτητα όσο και η θερμοκρασία λειτουργίας είναι διαφορετική, τυπικό χαρακτηριστικό της χρήσης στην πίστα. Επίσης, προκαλεί μειωμένη φθορά, παρά την εντατική χρήση.  
Τακάκι φρένου υλικού SR
Υλικό SR
Πυροσυσσωματωμένο υλικό για χρήση σπορ στην πίστα και στον δρόμο. Ο ικανοποιητικός συντελεστής τριβής και η σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες επιτρέπουν σταθερή πέδηση από τον πρώτο έως τον τελευταίο γύρο, διασφαλίζοντας επίσης ανώτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες χρήσης στον δρόμο.
Δρόμος Greenance
Υλικό SA
Υλικό SA
Πρόκειται για πυροσυσσωματωμένο υλικό, ειδικό για εφαρμογές μπροστινού μέρους, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική απόδοση σε όλες τις συνθήκες χρήσης. Είναι η ιδανική εναλλακτική επιλογή αντί των τακακιών φρένου πρώτης τοποθέτησης, τόσο όταν είναι κρύα όσο και όταν είναι ζεστά. Αυτό το υλικό διασφαλίζει ικανοποιητικό συντελεστή τριβής σε διάφορες συνθήκες χρήσης και μειωμένη φθορά.
Υλικό Carbon Ceramic
Υλικό Carbon Ceramic
Πρόκειται για την εξέλιξη του οργανικού υλικού, το οποίο χρησιμοποιηθεί περισσότερο άνθρακα. Η υψηλή χιλιομετρική κάλυψη και η καλή απόδοση τόσο όταν είναι ζεστό όσο και όταν είναι κρύο, χαρακτηρίζουν αυτό το υλικό τριβής.
Υλικό SP
Υλικό SP
Πρόκειται για πυροσυσσωματωμένο υλικό, ειδικό για εφαρμογές πίσω μέρους και σταθερό σε όλες τις συνθήκες χρήσης. Χαρακτηρίζεται από σταθερό συντελεστής τριβής σε όλες τις συνθήκες χρήσης, σε συνδυασμό με χαμηλή φθορά που διασφαλίζει αντοχή και επαρκή χιλιομετρική κάλυψη.
Off Road
Τακάκι φρένου υλικού SX
Υλικό SX
Αυτό το πυροσυσσωματωμένο υλικό έχει σχεδιαστεί τόσο για εφαρμογές Off-Road όσο και εφαρμογές SuperMotard. Από όλα τα υλικά off-road, προσφέρει τους υψηλότερους συντελεστές τριβής, διασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα και σταθερή απόδοση στις διάφορες συνθήκες χρήσης που πρέπει να αντιμετωπίσει μια μοτοσικλέτα off-road και όχι μόνο, σε μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες και στις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης (νερό, άμμος, λάσπη) που χαρακτηρίζουν αυτές τις εφαρμογές. 
Τακάκι φρένου υλικού SD
Υλικό SD Greenance
Αυτό το πυροσυσσωματωμένο υλικό παρέχει άριστο συμβιβασμό με χαμηλότερους συντελεστές τριβής σε σύγκριση με το υλικό SX, αλλά διασφαλίζει ικανοποιητική σταθερότητα σε διάφορες συνθήκες χρήσης. Είναι συγκεκριμένα κατάλληλο για εφαρμογές Enduro επειδή παρέχει ανώτερη δυνατότητα ελέγχου.
Τακάκι φρένου υλικού TT
Υλικό TT Greenance
Η ημιμεταλλική μήτρα Carbon Ceramic είναι κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές off-road και συγκεκριμένα σε εφαρμογές σε δρόμο με ανεπαρκή πρόσφυση χάρη στην ανώτερη δυνατότητα ελέγχου του.
Scooter Greenance
Τακάκι φρένου υλικού SX
Υλικό SX
Το πυροσυσσωματωμένο υλικό SX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές τόσο μπροστινού όσο και πίσω μέρους. Σχεδιασμένο για maxi scooter τελευταίας γενιάς, χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά εύκολο στρώσιμο. Διασφαλίζει ανώτερη σταθερότητα καθώς μεταβάλλεται η ταχύτητα, συμπεριλαμβανομένης της αστικής χρήσης κατά την οποία η τυπική πέδηση ενός Scooter είναι πολύ διαφορετική από αυτήν μιας μοτοσικλέτας.
Τακάκι φρένου υλικού Carbon Ceramic
Υλικό Carbon Ceramic
Το ημιμεταλλικό οργανικό υλικό παρουσιάζει χαμηλότερες τιμές συντελεστή τριβής σε σύγκριση με το υλικό XS, αλλά διασφαλίζει υψηλή σταθερότητα και δυνατότητα ελέγχου, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για scooter μικρού και μεσαίου κυβισμού.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">