Δισκόπλακες φρένων

Serie Oro

Ασφάλεια, απόδοση και άνεση για όλους τους τύπους μοτοσικλέτας

Οι δισκόπλακες Brembo Serie Oro είναι οι καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά, με μια γκάμα προϊόντων που προσφέρει εξαιρετικό τεχνικό περιεχόμενο και ποιότητα. Διαθέσιμες σε σταθερή και πλευστή έκδοση, αυτές οι δισκόπλακες είναι πλήρως εναλλάξιμες με τις δισκόπλακες πρώτης παραγωγής.
Σταθερή δισκόπλακα φρένου μοτοσικλέτας Serie Oro
Σταθερές δισκόπλακες Serie Oro
Οι σταθερές δισκόπλακες φρένου Serie Oro κατασκευάζονται από ένα μόνο τεμάχιο ανοξείδωτου χάλυβα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τη γραμμή κατασκευής που συμμορφώνεται με τις αυστηρές ανοχές που καθορίζονται και με κύκλους μηχανικής κατεργασίας που εγγυώνται μέγιστη επιπεδότητα και ομοκεντρότητα.
 
Η μεγάλη εμπειρία της Brembo αξιοποιήθηκε για τον ορισμό σωστών γεωμετριών, ανοχών και διαστάσεων για όλους τους τύπους μοτοσικλέτας και όλες τις χρήσεις. Χάρη σε μια ειδική μελέτη των ανοχών μηχανικής κατεργασίας, η ειδική διαμόρφωση των δισκόπλακων Brembo παρέχει πιο αποτελεσματική μετάδοση της ροπής πέδησης, προσφέροντας επίσης βέλτιστη αντοχή στις θερμικές και μηχανικές καταπονήσεις.
Η γκάμα Serie Oro είναι η γκάμα με την οποία η Brembo μπήκε τον κόσμο του racing στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έγινε γρήγορα το πρότυπο αναφοράς στη βιομηχανία για δισκόπλακες.
Πλευστή δισκόπλακα φρένου μοτοσικλέτας Serie Oro
Πλευστές δισκόπλακες Serie Oro
Οι πλευστές δισκόπλακες, οι οποίες κατασκευάζονται με υλικά premium, παρέχουν απαράμιλλη απόδοση. Περιλαμβάνουν επιφάνεια πέδησης από ανοξείδωτο χάλυβα συνδεδεμένη με 10 καστάνιες κίνησης στο μουαγιέ, το οποίο είναι κατασκευασμένο από κατεργασμένο σε CNC, ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Η μεγάλη εμπειρία της Brembo αξιοποιήθηκε για τον ορισμό σωστών γεωμετριών, ανοχών και διαστάσεων για όλους τους τύπους μοτοσικλέτας και όλες τις χρήσεις. Χάρη σε μια ειδική μελέτη των ανοχών μηχανικής κατεργασίας, η ειδική διαμόρφωση των δισκόπλακων Brembo παρέχει πιο αποτελεσματική μετάδοση της ροπής πέδησης, προσφέροντας επίσης βέλτιστη αντοχή στις θερμικές και μηχανικές καταπονήσεις.
Η γκάμα Serie Oro είναι η γκάμα με την οποία η Brembo μπήκε τον κόσμο του racing στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έγινε γρήγορα το πρότυπο αναφοράς στη βιομηχανία για δισκόπλακες.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">