Logo Brembo Upgrade

Φρένο και συμπλέκτης

κεντρικές αντλίες

Cluster Road

Απαράμιλλη ελεγχόμενη ισχύς πέδησης για ανώτερη ανταπόκριση

Η Brembo προσφέρει μεγάλη γκάμα ακτινικών κεντρικών αντλιών και ρυθμιζόμενων μανετών που έχουν κατασκευαστεί για την αντικατάσταση και τη βελτίωση του συστήματος πρώτης τοποθέτησης. Οι κεντρικές αντλίες φρένου Brembo Racing και UPGRADE κατασκευάζονται με τη χρήση διαδικασιών τελευταίας τεχνολογίας και διεργασιών για ανώτερη λειτουργία και απόδοση. Οι κεντρικές αντλίες φρένου και συμπλέκτη Brembo Racing και UPGRADE διατίθενται σε δύο εκδόσεις – Ακτινικές και Ακτινικές RCS – οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε στις δημοφιλέστερες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων ιαπωνικών και ευρωπαϊκών μοτοσικλετών maxisport, μοτοσικλετών Custom, Café Racer και Off-Road.
 
 
Προέλευση
Η ακτινική κεντρική αντλία φρένου Brembo έχει καλύτερη ανταπόκριση για πιο ελεγχόμενη ισχύ πέδησης σε όλες τις συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι η εξαιρετική γραμμική πρόοδος μεταξύ της δύναμης που ασκεί ο αναβάτης στη μανέτα και της απόκρισης της πέδησης, το οποίο οδηγεί σε μοναδική, απαράμιλλη αίσθηση πέδησης. Τα σώματα των κεντρικών αντλιών από κράμα αλουμινίου σφυρηλατούνται και υποβάλλονται σε κατεργασία στον εξοπλισμό CNC ή κατασκευάζονται από μπιγέτα για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της τεχνολογίας.
 
Η οξειδωμένη επιφανειακή επεξεργασία που χρησιμοποιείται συνήθως στις μοτοσικλέτες MotoGP και Superbike επιλέχθηκε ως φινίρισμα. Οι ακτινικές κεντρικές αντλίες Brembo διατίθενται με διάφορες διαμέτρους εμβόλου και offset μανέτας ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες του αναβάτη για προσαρμοσμένες λύσεις.
Οι μανέτες διατίθενται επίσης στην τυπική και στην αναδιπλούμενη έκδοση και σε διάφορα μήκη για βέλτιστη αίσθηση.
Ακτινική κεντρική αντλία φρένου Brembo RCS
Ακτινική αντλία RCS
Για τον δρόμο ή για racing, η καλύτερη πάντα αίσθηση
Με την ακτινική κεντρική αντλία Brembo RCS, μπορείτε να επιλέξετε ισχυρή ή σταδιακή πέδηση σύμφωνα με τις συνθήκες δρόμου και τον καιρό, την ευαισθησία σας και την αίσθηση της μοτοσικλέτας. Το καινοτόμο σύστημα ρύθμισης αυτής της πατενταρισμένης κεντρικής αντλίας βασίζεται απευθείας στην έκδοση που χρησιμοποιείται στο MotoGP, το οποίο σημαίνει ότι η ίδια κεντρική αντλία μπορεί να προσαρμοστεί για διαφορετικές χρήσεις για ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μοτοσικλετιστές. Η ακτινική κεντρική αντλία Brembo RCS, η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς για μεταφορά και προσφορά της τεχνολογίας MotoGP και Superbike στους λάτρεις των μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, είναι το επόμενο σύνορο στα υψηλής απόδοσης εξαρτήματα φρένων, σε ό,τι αφορά το τεχνικό περιεχόμενο και το στυλ.
Το σύστημα RCS έχει έναν ρυθμιστή για αλλαγή του offset μανέτας στα 18 ή 20 mm και επίτευξη της ιδανικής αίσθησης μεταξύ αναβάτη και μοτοσικλέτας. Με αλλαγή του offset, το σύστημα πέδησης μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα και αμεσότερα (20 mm) ή πιο σταδιακά (18 mm). Η αλλαγή της διαμόρφωσης είναι πολύ γρήγορη. Με το σύστημα έκκεντρου (κόκκινο στα 18 mm, μαύρο στα 20 mm), το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι για να ρυθμίσετε το offset κεντρικής αντλίας περιστρέφοντας το ρυθμιστή στην μπροστινή πλευρά της μανέτας οδήγησης κατά 180°. Το αποτέλεσμα είναι διαφορετική κατανομή της δύναμης πέδησης, η οποία δεν αλλάζει την καθαρή ισχύ.
Το έμβολο, οι φλάντζες και η μπιέλα των κεντρικών αντλιών RCS είναι ίδιες με των κεντρικών αντλιών που χρησιμοποιούνται από όλους τους πρωταθλητές MotoGP και Superbike και χαρακτηρίζονται από πιο αυστηρές ανοχές μηχανικής κατεργασίας και εξαιρετικά ομαλές επιφάνειες.
Η ακτινική κεντρική αντλία RCS διατίθεται σε δύο εκδόσεις με έμβολο διαμέτρου 19 mm ή 15 mm. Η κεντρική αντλία 19RCS πρέπει να χρησιμοποιείται σε συστήματα μη πλευστής διπλής δισκόπλακας 4 εμβόλων, ενώ η κεντρική αντλία 15RCS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα μονής δισκόπλακας με δαγκάνα 4 εμβόλων ή σε συστήματα διπλής δισκόπλακας με πλευστές δαγκάνες. Παρέχεται ένας ειδικός μικροδιακόπτης για ενεργοποίηση της λυχνίας φρένου για χρήση της κεντρικής αντλίας φρένου στον δρόμο.
RCS CORSA CORTA, η εξέλιξη
Η αντλία RCS CORSA CORTA είναι η περαιτέρω εξέλιξη της ακτινικής κεντρικής αντλίας που συνδυάζει πολυάριθμες καινοτομίες με τις τεχνικές λύσεις που εφαρμόζονται στις κεντρικές αντλίες που χρησιμοποιούνται στο MotoGP. Η βασική καινοτομία είναι η δυνατότητα προσαρμογής της θέσης του σημείου «δαγκώματος» των φρένων, ώστε να επιτευχθεί η άριστη αίσθηση οδήγησης με τη χρήση ενός επιλογέα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κεντρικής αντλίας.
Ο επιλογέας μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα από τα τρία διαφορετικά επίπεδα αίσθησης μέσω ενός έκκεντρου:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ επίπεδο - αυτή η ρύθμιση, η οποία υποδεικνύεται με το γράμμα N, παρέχει πιο σταδιακή αρχική φάση και είναι κατάλληλη για οδήγηση στην πόλη ή για πέδηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.
Επίπεδο ΣΠΟΡ - αυτή η ρύθμιση, η οποία υποδεικνύεται με το γράμμα S, συντομεύει την αρχική φάση, σε σύγκριση με τη ρύθμιση N, για πιο δυναμική απόκριση και πιο αγωνιστική αίσθηση.​​​​​​​
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ επίπεδο - αυτή η ρύθμιση, η οποία υποδεικνύεται με το γράμμα R, συντομεύει την αρχική φάση ακόμη περισσότερο έως την ελάχιστη τιμή που αντιστοιχεί σε αυτήν των κεντρικών αντλιών που χρησιμοποιούνται στο MotoGP. Αυτό το τρίτο επίπεδο είναι ιδανικό για αγωνιστικό στυλ οδήγησης.
Ζεύγος κεντρικών αντλιών φρένου Brembo RCS CORSA CORTA
Λογότυπο βραβείου σχεδιασμού Red Dot 2019
Εμπειρία και εξειδίκευση για να φτάσετε απευθείας στην ουσία
Η ακτινική κεντρική αντλία Brembo 19RCS CORSA CORTA κέρδισε το βραβείο Red Dot Award για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού της: Product Design 2019.
Βραβείο Red Dot Award: ο διαγωνισμός Product Design είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Μηχανικοί και κατασκευαστές από 55 χώρες συμμετείχαν στον διαγωνισμό υποβάλλοντας περισσότερα από 5.500 προϊόντα το 2019. Η διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων από διάφορους τομείς συνεδριάζει εδώ και 60 χρόνια για να επιλέξει τα καλύτερα έργα της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας επιλογής που διαρκεί μερικές ημέρες, ελέγχουν τα προϊόντα, τα αναλύουν και στο τέλος καταλήγουν σε συμφωνία με βάση την ποιότητα σχεδιασμού των υποβληθέντων έργων. Πιστοί στο σλόγκαν «Αναζητώντας τον βέλτιστο σχεδιασμό και την καινοτομία», η αξιολόγησή τους βασίζεται σε κριτήρια που περιλαμβάνουν την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα των μορφών, τη διάρκεια στον χρόνο και την εργονομία.
Επεξηγηματικό διάγραμμα ρυθμίσεων κεντρικής αντλίας φρένου Brembo RCS CORSA CORTA
RCS CORSA CORTA RR
The Brembo RCS CORSA CORTA range is being expanded with the introduction of the RR - Race Replica available in two versions for brake and clutch. Carved from a billet, like the master cylinders used in MotoGP and SBK, the RCS Corsa Corta RR has been stylistically modified to make it lighter and even more similar to the racing versions. 
 
The hard black oxidised surface finish confers considerable wear resistance and smoothness to the components of the master cylinder body. The float and seals are the same as those used in MotoGP, like the bleeding and feeding system seats, which are inclined at an angle of more than 30° for easier bleeding of the master cylinder.
 
The lever shape has been modified and retains the key feature for which it is famous among enthusiasts of allowing the rider to adapt the position of the braking bite point to achieve the perfect riding feeling using a selector located on the top of the master cylinder. Three different feeling maps are available (Normal, Sport, Race).
 
The new RCS Corsa Corta RR features the newly introduced Brembo logo with smoother, more rounded shapes that appeal to the digital native generation.
 
The RCS Corsa Corta RR brake won the Red Dot 2023 award.
 
Application List available soon.
Explanatory diagram of the adjustments of the Brembo RCS CORSA CORTA brake master cylinder 
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">