12 Οκτωβρίου 2021

Τα αποκαλυπτηρια της «επανασχεδιασμενης» σειρας τακακιων φρενων Brembo Xtra

Η νέα εμφάνιση των τακακιών φρένων Brembo Xtra στοχεύει στο να επισημάνει τη μοναδικότητα της σειράς προϊόντων.

Ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων πέδησης Brembo ανακοινώνει τον επανασχεδιασμό των τακακιών φρένων Aftermarket «Brembo Xtra». Αυτή η σειρά τακακιών αναπτύχθηκε ώστε να παρέχεται σε συνδυασμό με τη σειρά δισκόπλακων με οπές και εγκοπές Aftermarket της εταιρείας, για να ικανοποιούνται οι ανάγκες όσων αγαπούν τη σπορ οδήγηση, οι οποίοι απαιτούν επίσης άνεση και διάρκεια κατά την καθημερινή χρήση στον δρόμο.
 
Τα αποκαλυπτηρια της «επανασχεδιασμενης» σειρας τακακιων φρενων Brembo Xtra
 
Διαθέσιμα για αγορά από τον Ιούνιο του 2021, τα εμφανισιακά ανανεωμένα τακάκια φρένων Brembo Xtra διαθέτουν ολοκαίνουρια γραφικά που περιλαμβάνουν νέο γκρι αποστάτη με κόκκινη εκτύπωση στο τακάκι που φέρει το λογότυπο «Brembo Xtra». Αυτός ο νέος σχεδιασμός αντικαθιστά την εγχάραξη λέιζερ που υπήρχε έως σήμερα στο υλικό τριβής.
 
Σε συμμόρφωση με τα υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας της Brembo, τα ανανεωμένα τακάκια φρένων παρέχονται σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία. Αυτό το πρόσθετο στρώμα παρέχει επιπλέον προστασία στη συσκευασία. Ο αισθητικός επανασχεδιασμός των τακακιών φρένων, σε συνδυασμό με την ανανεωμένη συσκευασία, κάνουν τη σειρά Brembo Xtra να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες σειρές της εταιρείας, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα κορυφαία χαρακτηριστικά της.
 
Τα αποκαλυπτηρια της «επανασχεδιασμενης» σειρας τακακιων φρενων Brembo Xtra
 
Η σειρά τακακιών φρένων Brembo Xtra, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, έχει σχεδιαστεί ειδικά γα τις σειρές δισκόπλακων Max και Xtra. Περιλαμβάνει πάνω από 100 κωδικούς και καλύπτει πολλά από τα πιο πρόσφατα μικρά αυτοκίνητα, μεσαίας κατηγορίας και σπορ. Τα τακάκια φρένων είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που ονομάζεται BRM X L01, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά από τους μηχανικούς της εταιρείας. Περιλαμβάνει πάνω από 30 διαφορετικά συστατικά που έχουν μελετηθεί και ελεγχθεί στα προηγμένα εργαστήρια ερευνών της Brembo.
Η Brembo κατάφερε να αναπτύξει αυτό το καινοτόμο υλικό χάρη στην εμπειρία της στον τομέα εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης (OE) και στα πολλά προϊόντα υψηλής απόδοσης που έχει δημιουργήσει ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις πιο ακραίες συνθήκες πέδησης. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των τακακιών φρένων Brembo Xtra είναι η ανώτερη αίσθηση πεντάλ, η άνεση και η αντοχή στο φαινόμενο υπερθέρμανσης, καθώς και η αυξημένη σταθερότητα τριβής, η μείωση της φθοράς και οι καθαρότερες ζάντες.
 
Η «νέα εμφάνιση» των τακακιών φρένων Brembo Xtra έχει έγκριση ECE R90, το οποίο σημαίνει ότι είναι πλήρως συμβατά για χρήση στον δρόμο. Εφαρμόζεται μεταβατική περίοδος για τα τακάκια φρένων Brembo Xtra που διαθέτουν μαύρο αποστάτη και τα νέα με γκρι αποστάτη, το οποίο σημαίνει ότι για μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμες για αγορά και οι δύο επιλογές.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">