06 Οκτωβρίου 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Η πρώτη ψηφιακή εκδήλωση Aftermarket θα πραγματοποιηθεί στη νέα πλατφόρμα Brembo Next

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Brembo δεσμεύεται να διατηρήσει ζωντανές τη σχέση της με τους πελάτες, τον κόσμο των media και το κοινό. Για αυτόν τον λόγο, δημιούργησε την ψηφιακή πλατφόρμα Brembo Next, η οποία πρωταγωνίστησε ήδη στην ανακοίνωση του νέου οράματος του Ομίλου «Turning Energy into Inspiration», με το οποίο το brand έχει ως στόχο να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του μακροπρόθεσμα στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Από σήμερα, η πλατφόρμα Brembo Next θα φιλοξενεί το Brembo Days: τέσσερις ημέρες αφιερωμένες στους επαγγελματίες και τους λάτρεις του τομέα Aftermarket, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την γκάμα προϊόντων Brembo με εντελώς καινοτόμο τρόπο.

Κατά την περιήγηση στην περιοχή Experience, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις τομείς για αλληλεπίδραση, ώστε να ανακαλύψουν τα προϊόντα Brembo Aftermarket:
  • Σε πρώτο πλάνο
  • Σχεδιασμός & Απόδοση
  • Άνεση & Ασφάλεια
  • Υδραυλικό σύστημα

Και δεν είναι μόνο αυτό: οι χρήστες θα μπορούν να «επεξεργαστούν» τις αποδόσεις 3D των προϊόντων, να παρακολουθήσουν υψηλής ανάλυσης βίντεο και webinar που προγραμματίζονται καθημερινά και διατίθενται σε 10 γλώσσες, καθώς και να παίξουν ένα διασκεδαστικό minigame.

Επίσης, η πλατφόρμα διαθέτει μια περιοχή ζωντανής περιορισμένης πρόσβασης, με εικονικά δωμάτια για συναντήσεις αποκλειστικά με συνεργάτες.
 
Brembo Days
 
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">