Τα ανταλλακτικά Brembo είναι ανταλλάξιμα και συμβατά με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης;

Όλα τα ανταλλακτικά Brembo είναι ισοδύναμα με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 461/2010, το οποίο σημαίνει ότι είναι πλήρως ανταλλάξιμα και συμβατά με τα αρχικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας.
 
Τα ανταλλακτικά Brembo για το αυτοκίνητό σας είναι ισοδύναμα με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση των σχετικών αρχικών εξαρτημάτων. Αυτό είναι σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΚ 461/2010 που επιτρέπει τη χρήση εξαρτημάτων ισοδύναμων με πρώτης τοποθέτησης για τη συντήρηση οχημάτων ακόμη και κατά την περίοδο της εγγύησης, χωρίς να επηρεάζεται η ισχύς της ίδιας της εγγύησης.
 
Η Brembo, με εμπειρία άνω των 50 ετών ως συνεργάτης των υψηλότερου κύρους κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της γκάμας aftermarket της με την ίδια φροντίδα και ακρίβεια όπως τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης.
 
Όλα τα εργοστάσια παραγωγής της Brembo όπου κατασκευάζονται τόσο προϊόντα πρώτης τοποθέτησης όσο και ανταλλακτικά είναι εγκεκριμένα από τους σχετικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων.
 
Από τον σχεδιασμό και τη μηχανολογική επεξεργασία έως το χυτήριο, από την κατεργασία έως τη διανομή και από την ανάπτυξη υλικών τριβής έως τη διαδικασία πρεσαρίσματος, η Brembo παρακολουθεί κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής με εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης συμμόρφωση των προϊόντων της με τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως.
 
Εργοστάσιο Brembo όπου παρουσιάζονται η γραμμή συναρμολόγησης και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Πώς να επιλέξετε το σωστό προϊόν
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Πιστοποιητικά έγκρισης για την γκάμα δισκόπλακων φρένων Brembo Max και Brembo Xtra
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">