Material special, echipamente tehnice

Dedicat profesioniștilor pieselor de schimb

Brembo Expert
Echipamentele tehnice Brembo permit repararea și punerea în circulație a autovehiculului în condiții de siguranță absolută.
Fiind rezervate pentru profesioniștii Brembo Expert, echipamentele tehnice Brembo permit utilizarea în mai mare siguranță în momentul în care se efectuează ultimele controale înainte de punerea în circulație a vehiculului: în special, se poate verifica oscilația benzii de frânare a unui disc nou și alegerea cuplului de strângere corect. În plus, se furnizează un sistem universal de deblocare pentru funcționarea pe autovehicule dotate cu sisteme de staționare speciale.
Kit metrologic compus din micrometru centezimal, comparator centezimal cu ceas și bază magnetică
Kit metrologic
Kitul permite măsurarea cu maximă precizie a oscilației benzii de frânare a unui disc nou: în cazul în care este mai mare față de valoarea maximă precizie a oscilației benzii de frânare, după câteva mii de km ar putea să apară vibrații în timpul frânării de natură să compromită funcționarea corectă a instalației.
Brembo Open Brake: instrument pentru deblocarea sistemului de frânare
Brembo Open Brake
Pe autovehiculele cu sisteme de staționare electronică, EPB, sau electrohidraulică, SBC, aparatul de frânare se blochează cu motorul stins, făcând imposibilă utilizarea în timpul întreținerii sau reparației fără sistemul de deblocare al producătorului. Brembo Open Brake permite utilizarea cu un singur echipament, DPS-300.
Tabelul cuplurilor de strângere
Cuplu de strângere
Strângerea adecvată a roților se efectuează setând un cuplu specific pe cheia dinamometrică, care în general este indicat în manualul de întreținere al autovehiculului; alte valori decât aceea optimală presupun riscuri grave pentru siguranță. Brembo furnizează un tabel schematic cu valorile de aplicat.
Utilizarea logoului Brembo Expert este permisă numai după autorizarea în prealabil din partea Departamentului de Comunicare Brembo care, în orice caz, îşi rezervă dreptul de a solicita eliminarea acestuia.
Politică de confidențialitate">