Online προϊόντα Brembo. Πώς να αναγνωρίζετε τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους

Πριν από την αγορά ενός προϊόντος Brembo, ελέγχετε πάντα εάν είναι συμβατό με το αυτοκίνητό σας.
Εκτός από τα παραδοσιακά κανάλια (διανομείς, αντιπρόσωποι ανταλλακτικών και συνεργεία), τα προϊόντα Brembo διατίθενται επίσης ευρέως online.
Γεννιέται όμως το ερώτημα: πρόκειται πράγματι για γνήσια προϊόντα ή για απομιμήσεις; Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος ότι το προϊόν που αγοράζω είναι γνήσιο προϊόν Brembo;
 
Λογότυπο Brembo official dealer
 
Λογότυπο «Brembo Official dealer» και εικόνες προϊόντων.
 
Το λογότυπο «Brembo Official Dealer» είναι η εγγύηση ότι ο αντιπρόσωπος από τον οποίο αγοράζετε είναι εξουσιοδοτημένος από την Brembo. Για περαιτέρω επιβεβαίωση της νομιμότητας του ιστότοπου από τον οποίο σκέφτεστε να αγοράσετε, ελέγξτε τις εικόνες του προϊόντος Brembo και τα τεχνικά στοιχεία του - πρέπει γενικά να αντιστοιχούν στις εικόνες και στα στοιχεία που αναφέρονται στον ιστότοπο www.bremboparts.com (επίσημος κατάλογος προϊόντων Brembo για την αγορά ανταλλακτικών).
 
Τι πρέπει να κάνω εάν δεν υπάρχει λογότυπο ή εάν οι εικόνες είναι διαφορετικές;
 
Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν οι εικόνες και οι τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στον ιστότοπο του προμηθευτή δεν ταιριάζουν απόλυτα με εκείνα στον ιστότοπο www.bremboparts.com, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν πρόκειται για γνήσιο προϊόν Brembo.

Εάν το λογότυπο «Brembo Official Dealer» δεν αναφέρεται στον ιστότοπο του προμηθευτή, αυτό προκαλεί αμφιβολίες σχετικά με το εάν ο προμηθευτής ανήκει πράγματι στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Brembo. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα προϊόντα Brembo που πωλούνται από τον προμηθευτή δεν είναι γνήσια ή ότι είναι απομιμήσεις. Μπορεί απλά ο προμηθευτής να έχει αγοράσει τα προϊόντα Brembo από εξουσιοδοτημένο διανομέα, αλλά να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το να δημιουργήσει μια ικανοποιητική και ασφαλή αγοραστική εμπειρία για τους χρήστες του.
 
Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για τον προμηθευτή από τον οποίο σκέφτεστε να αγοράσετε προϊόντα Brembo ή για να αναφέρετε ύποπτη δραστηριότητα ή ύποπτους ιστότοπους, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ανά πάσα στιγμή!
 

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Εξυπηρέτηση μετά την πώληση
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Αναγνώριση γνήσιων προϊόντων
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">