Bromsskivor

Serie Oro

Säkerhet, prestanda och komfort för alla sorters motorcyklar

Bromsskivor i Brembo Serie Oro är i kategorins absoluta toppklass, med ett sortiment av en mycket hög teknisk och kvalitativ nivå. De finns i versionerna "fast" eller "flytande", och de är fullständigt jämförbara med serieproducerade originalbromsskivor.
Bromsskiva guldserie, fast för motorcykel
Serie Oro fast bromsskiva
De fasta bromsskivorna Serie Oro är framtagna i en enda bit rostfritt stål, med en projekt- och konstruktionslösning som respekterar mycket snävt satta toleranser. De produceras i bearbetningscykler som garanterar maximala egenskaper vad gäller planhet och koncentricitet.
 
Brembos långa erfarenhet gör det möjligt att definiera mest korrekt geometri, tolerans och dimensionering för varje typ av motorcykel och alla typer av användning. Det är nämligen tack vare den specifika definitionen av bearbetningstoleranser som den speciella utformningen av Brembo bromsskivor som överför bromskraften på allra mest effektivt sätt - vilket dessutom ger en större motståndskraft mot värmestress och mekanisk påfrestning.
Serie Oro är den produkt som tar in Brembo i racingvärlden i mitten av 1970-talet, och serien blir snabbt en branschreferens vad gäller bromsskivor.
Bromsskiva guldserie, flytande för motorcykel
Serie Oro flytande bromsskiva
Tack vare material av extremt hög kvalitet kan de flytande bromsskivorna leverera prestationer i absolut toppklass. De består av en bromsyta av rostfritt stål som är kopplad genom 10 spärrhakar till ett nav i aluminiumlegering med CNC-bearbetning, som sedan anodiserats. Brembos långa erfarenhet gör det möjligt att definiera mest korrekt geometri, tolerans och dimensionering för varje typ av motorcykel och alla typer av användning. Det är nämligen tack vare den specifika definitionen av bearbetningstoleranser som den speciella utformningen av Brembo bromsskivor som överför bromskraften på allra mest effektivt sätt - vilket dessutom ger en större motståndskraft mot värmestress och mekanisk påfrestning.
Serie Oro är den produkt som tar in Brembo i racingvärlden i mitten av 1970-talet, och serien blir snabbt en branschreferens vad gäller bromsskivor.
Sekretesspolicy">