Brembo webbprodukter. Hur man känner igen en auktoriserad återförsäljare

Innan du köper en Brembo-produkt ska du alltid kontrollera att den är kompatibel med din bil.
Förutom via konventionella kanaler (återförsäljare, reservdelsbutiker och verkstäder) är Brembo-produkter även tillgängliga på nätet.
Men handlar det verkligen om originalprodukter eller är det piratkopior? Hur kan jag vara säker på att jag köper en originalprodukt från Brembo?
 
Logga för officiell Brembo-återförsäljare
 
Logon ”Brembo Official dealer” och produktbilderna.
 
Logon "Brembo Official Dealer" är en garanti för att återförsäljaren är auktoriserad av Brembo. För att ytterligare försäkra dig om att webbplatsen är trovärdig, kontrollera bilderna på Brembo-produkten och de tekniska detaljerna – dessa bör i allmänhet matcha bilderna och detaljerna som visas på webbplatsen www.bremboparts.com (den officiella katalogen över Brembo-produkter för reservdelsmarknaden).
 
Och om det inte finns någon logo eller om bilderna skiljer sig åt?
 
Kom ihåg att även om bilderna och de tekniska specifikationerna på leverantörens webbplats inte stämmer perfekt överens med dem som finns på webbplatsen www.bremboparts.com, behöver det inte betyda att produkten inte är en äkta Brembo-produkt.
 
Om logon ”Brembo Official Dealer” inte visas på leverantörens webbplats, kan detta väcka misstankar om att återförsäljaren kanske inte ingår i det auktoriserade Brembo-nätverket. Men det behöver inte betyda att de sålda Brembo-produkterna inte är originaldelar eller att det rör sig om piratkopior. Det kan helt enkelt vara en leverantör som har köpt Brembo-produkter från en auktoriserad återförsäljare, men som inte är särskilt intresserad av att garantera en tillfredsställande och säker köpupplevelse för sina användare.
 
Om du fortfarande är osäker på vilken leverantör du tänker köpa Brembo-produkter från eller vill rapportera misstänkta aktiviteter eller webbplatser, kan du när som helst kontakta oss här!
 

Är det något annat du vill fråga oss?

Kontakta Brembo tekniksupport. Våra tekniker kommer att kontakta dig så snart som möjligt!
Gå tillbaka till innehållsförteckningen
Eftermarknadsservice
Läs nästa artikel
Känna igen originalprodukter
Sekretesspolicy">