Logo Brembo Upgrade

Ζάντες

Χρήση στον δρόμο

Cluster Road

Μοναδικό χαμηλό βάρος

Οι σημαντικότεροι κατασκευαστές μοτοσικλετών και οι μεγαλύτερες ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως απαιτούν πάντα το καλύτερο. Για αυτόν τον λόγο επιλέγουν προϊόντα Marchesini Racing.  
Το πλεονέκτημα της Marchesini είναι το χαμηλό βάρος των προϊόντων της που επιτυγχάνεται με πολλαπλή σφυρηλάτηση, μια πρόσφατη τεχνική κατασκευής για εξαιρετική ακαμψία και μηχανική αντοχή σε συνδυασμό με σημαντική μείωση του βάρους.
 
Το τελευταίο χαρακτηριστικό αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα στην αύξηση της απόδοσης. Οι ζάντες από ελαφρύ κράμα, μαγνήσιο ή αλουμίνιο, μειώνουν τις γυροσκοπικές επιδράσεις και τη ροπή αδράνειας, προς όφελος της ανταπόκρισης και της ικανότητας ελιγμών.
 
Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται καλύτερη επιτάχυνση και απόδοση πέδησης. Ομοίως, κάθε αλλαγή κατεύθυνσης πραγματοποιείται ταχύτερα. Κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει ένα άριστο προϊόν και, για αυτόν τον λόγο, οι ζάντες Marchesini Racing βάφονται εξολοκλήρου με υγρή βαφή.
Σε σύγκριση με την κλασική επικάλυψη με επίχρισμα σκόνης, αυτή η κορυφαία διαδικασία διασφαλίζει περαιτέρω μείωση του βάρους και ανώτερη εμφάνιση.
Χρυσή ζάντα 10 ακτίνων Marchesini Racing
Σχεδιασμός και στυλ
Είναι θέμα στυλ. Για όλους τους λάτρεις μοτοσικλετών, ο σχεδιασμός των ζαντών Marchesini είναι ιδιαίτερος και μοναδικός. Ο σχεδιασμός της ζάντας 10 ακτίνων είναι ένας διαχρονικός, κλασικός σχεδιασμός με το χαρακτηριστικό σχήμα Y. Είναι ο αγαπημένος σχεδιασμός των λάτρεων μοτοσικλέτας κάθε ηλικίας και υπόβαθρου, ένα ξεχωριστό προϊόν που έχει κάνει την Marchesini διάσημη παγκοσμίως.

Η Marchesini χρησιμοποιεί όλες τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά της για τη διαρκή αναζήτηση νέων λύσεων. Το αποτέλεσμα είναι η καινοτόμος ζάντα υψηλής απόδοσης 7 ακτίνων, σχεδιασμένη για racing, η οποία συνδυάζει την τεχνολογία και την υψηλή απόδοση με μια μοντέρνα και επιθετική εμφάνιση.
Ζάντες μαγνησίου
Ο σχεδιασμός των ζαντών Marchesini Racing είναι ένα πραγματικό εμπορικό σήμα. Η έκδοση σφυρήλατου μαγνησίου 10 ακτίνων, με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό σε σχήμα «Y», και η εξαιρετικά υψηλής απόδοσης καινοτόμος έκδοση 7 ακτίνων εξοπλίζουν τις περισσότερες ομάδες στα πρωταθλήματα MotoGP, Superbike και Endurance. Η αξιοπιστία, το χαμηλό βάρος και η ασφάλεια διασφαλίζονται από τον συνολικό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής κραμάτων μαγνησίου. Οι ζάντες μαγνησίου πολλαπλής σφυρηλάτησης Marchesini Racing προσφέρουν βέλτιστη απόδοση επειδή έχουν το χαμηλότερο βάρος, τη μεγαλύτερη ακαμψία και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά racing. Η μηχανική επεξεργασία σε ολόκληρη την επιφάνεια, καθώς και οι σχεδόν μηδενικές προεξοχές και ανισορροπίες είναι αποτέλεσμα των εξαιρετικά αυστηρών εργαστηριακών δοκιμών που πραγματοποιούνται από την εταιρεία. Οι ζάντες παρέχονται έτοιμες για συναρμολόγηση, μαζί με φλάντζες συγκράτησης δισκόπλακων, οδοντωτούς τροχούς, εξωτερικούς αντιτριβικούς δακτυλίους και εσωτερικούς αποστάτες. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευασμένα από μπιγέτα αλουμινίου.
Ζάντα αλουμινίου 7 ακτίνων Marchesini Racing
Ζάντες αλουμινίου
Πρόκειται για ζάντες κράματος αλουμινίου που κατασκευάζονται με πολλαπλή σφυρηλάτηση και διατίθενται με δέκα ή επτά ακτίνες. Παρά τη σημαντική μείωση του βάρους σε σύγκριση με το σετ ζαντών πρώτης τοποθέτησης, η εξαιρετική πλευρική αντίσταση και η αντίσταση στη στρέψη τις καθιστούν άριστη λύση για την κατασκευή ειδικών μοτοσικλετών και μοτοσικλετών πίστας. Οι ζάντες αλουμινίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά των ζαντών πρώτης τοποθέτησης, με εξαίρεση τους οδοντωτούς τροχούς, οι οποίοι πρέπει να αντικαθίστανται με μοντέλα που πληρούν τα πρότυπα Marchesini.
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">