Ketahui cara memilih produk yang betul

Cakera brek dengan bilah kipas berbanding pengalihudaraan tiang: perbezaan

Prestasi, ketahanan dan kekuatan: mari kita temui semua kelebihan cakera brek pengalihudaraan tiang!

Bagaimanakah saya boleh mengenal pasti produk yang betul untuk dipasang pada kereta saya menggunakan fungsi cari Brembo Parts?

Sebelum anda membeli produk Brembo, periksa bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Beginilah cara untuk anda melakukannya.

Apakah itu nombor PR dan ORGA?

Sebelum anda membeli produk Brembo, periksa bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Dalam sesetengah kes, nombor PR dan ORGA boleh membantu anda untuk memeriksa keserasian.

Apakah pilihan terbaik untuk kereta saya, cakera Max atau Xtra?

Sebelum anda membeli produk Brembo, periksa bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Begini caranya untuk mengetahui sama ada cakera Max atau cakera Xtra adalah pilihan terbaik untuk anda.

Mengapakah sesetengah cakera pilihan Xtra mempunyai lubang tembus sementara yang lain mempunyai lubang buta?

Lubang pada permukaan pembrekan adalah ciri biasa pada cakera keluaran Brembo Xtra. Cakera ini meningkatkan prestasi sistem dari segi cengkaman awal, rasa injap, ketahanan pudar dan kapasiti pelesapan haba.

Saya menemui dua cakera brek yang kelihatan betul-betul sama. Bagaimanakah caranya untuk saya memilih nombor alat yang betul?

Sebelum anda membeli produk Brembo, pastikan dahulu bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Di sini ialah cara untuk membuat pilihan yang betul antara dua nombor alat produk yang sangat serupa.

Saya menemui dua cakera brek yang kelihatan betul-betul sama. Bagaimanakah caranya untuk saya memilih nombor alat yang betul?

Sebelum anda membeli produk Brembo, periksa bahawa produk itu serasi dengan kereta anda. Cara dan tempat untuk mencari maklumat yang anda perlukan untuk memastikan keserasian.

Adakah alat ganti Brembo boleh ditukar ganti dan serasi dengan komponen peralatan tulen?

Semua alat ganti Brembo adalah setara OE, mengikut Peraturan EC 461/2010, bermakna alat ganti itu boleh ditukar ganti sepenuhnya dan serasi dengan komponen asli pada kereta anda.

Sijil penghomologan untuk keluaran cakera brek Brembo Max dan Brembo Xtra

Sebelum anda membeli produk Brembo, pastikan produk itu serasi dengan kereta anda, anda perlukan sijil penghomologan untuk menggunakan cakera brek Brembo Max dan Brembo Xtra pada kenderaan anda.

Saya tidak dapat mencari apa-apa alat ganti untuk motosikal saya. Di manakah boleh saya mencarinya?

Cara menggunakan katalog produk Brembo untuk motosikal.

Bolehkah saya menggunakan alat ganti Brembo di trek?

Cara menggunakan alat ganti Brembo dengan betul

Dasar Privasi">