Logo Brembo Upgrade

Κιτ UPGRADE GT

Στυλ και απόδοση

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα υπερμεγεθών συστημάτων πέδησης στην αγορά

Οι δισκόπλακες Brembo Gran Turismo (GT) παρέχουν εξαιρετική ισχύ πέδησης στην καθημερινή κίνηση στους δρόμους, σε συνδυασμό με οδήγηση υψηλής απόδοσης στον δρόμο και στην πίστα.
Είτε θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική του αυτοκινήτου σας είτε να ενισχύσετε την απόδοση του συστήματος πέδησής του, το Brembo Upgrade έχει τη σωστή λύση.
Αυτά τα ολοκληρωμένα συστήματα πέδησης αποτελούνται από εξαρτήματα που προέρχονται από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προσφέρουν απαράμιλλα επίπεδα τεχνολογίας στην αγορά. Ενσωματώνουν την πιο γνήσια μορφή υπερσύγχρονης τεχνολογίας της Brembo.
 
Τα συστήματα χρησιμοποιούν δαγκάνες αλουμινίου με αυξημένη απόδοση και προδιαγραφές, ανάλογα με το σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με υπερμεγέθεις δισκόπλακες φρένων με τα ίδια αποκλειστικά χαρακτηριστικά.
 
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα ειδικά για λάτρεις των αγώνων πίστας και για οδηγούς που απαιτούν μέγιστη απόδοση από το αυτοκίνητό τους, αυτά τα συστήματα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με πραγματικά σπορ εμφάνιση.
 
Η καρδιά του racing, σε ένα κουτί
Τα συστήματα Brembo έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν την ιδανική λύση για τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου: διαθέτουν σταθερές δαγκάνες αλουμινίου ακτινικής τοποθέτησης, με αντικριστά έμβολα. Ανάλογα με τον τύπο του συστήματος και το απαιτούμενο επίπεδο απόδοσης, οι δαγκάνες μπορούν να είναι μονοκόμματες με δύο μέρη ή μονοκόμματες από μπιγέτες συμπαγούς μετάλλου. 

Οι υπερμεγέθεις δισκόπλακες φρένων μπορεί να είναι μονοκόμματες ή από σύνθετο υλικό, με οπές ή με εγκοπές.
Συναρμολογημένο κιτ UPGRADE GT

Πάντα το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας!

Το χρώμα είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό διακριτικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου σας, ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Η Brembo χρησιμοποιεί το χρώμα για να διαφοροποιήσει και να ενισχύσει την ιδιαίτερη ταυτότητα κάθε αυτοκινήτου. 
Έχουμε τη βοήθεια των εκτεθειμένων ζαντών των τροχών από κράμα που αυξάνουν την ορατότητα του συστήματος πέδησης και των εξαρτημάτων του. 
 


Είκοσι πέντε χρόνια καινοτομίας στο χρώμα, χάρη στα οποία η Brembo συγκαταλέγεται για μία ακόμη φορά μεταξύ των πρωτοπόρων, όχι μόνο στην τεχνολογία αλλά και στον σχεδιασμό. 


Συνδυάζοντας τη βαμμένη δαγκάνα που διατίθεται σε διάφορα χρώματα, το χαρακτηριστικό λογότυπο Brembo και τις δισκόπλακες με διαμπερείς εγκοπές ή οπές, το κιτ Gran Turismo θα δώσει στο αυτοκίνητό σας μια ξεχωριστή σπορ και εντυπωσιακή εμφάνιση, προσφέροντας αυτήν τη μοναδική, έξτρα πινελιά για οδηγούς που θέλουν το αυτοκίνητό τους να ξεχωρίζει στο πλήθος.
Οι δαγκάνες στο κιτ UPGRADE GT έχουν μπλε, χρυσαφί, λευκό, κίτρινο, πράσινο και κόκκινο χρώμα
Κάθε αυτοκίνητο έχει τις δικές του δαγκάνες

Αυτή είναι η γκάμα από δαγκάνες, η οποία, ανάλογα με το αυτοκίνητο, περιλαμβάνεται στο κιτ GT

Δαγκάνες GT | A
GT | A
Βασιζόμενες αποκλειστικά στις δημοφιλέστερες εφαρμογές Brembo OE, οι δαγκάνες GT|A με 2 μέρη συνδυάζουν την εύκολη εγκατάσταση με την εξαιρετική απόδοση.
Δαγκάνες GT | M
GT | M
Μονοκόμματες δαγκάνες ειδικά κατασκευασμένες για να προσφέρουν ανώτερα επίπεδα απόδοσης κατά την κανονική χρήση στον δρόμο αλλά και για πιο απαιτητικές χρήσεις στην πίστα, με ένα μοναδικό στυλ, χάρη στον αποκλειστικό σχεδιασμό Brembo.
Δαγκάνες GT | BM
GT | BM
Η πιο πρόσφατη έκφραση στυλ και τεχνολογίας. Οι δαγκάνες BM διαθέτουν ολοκαίνουριο σχεδιασμό και στυλ, επεκτείνοντας περαιτέρω τις τεχνικές δυνατότητες της γκάμας Brembo GT Upgrade.
Δαγκάνες GT | S
GT | S
Οι δαγκάνες που βασίζονται στις δαγκάνες Brembo M6 και M4, εμπνευσμένες από τον κόσμο του racing, είναι ιδανικές για τους λάτρεις των αγώνων club race ή για οπαδούς των weekend track days που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση της πέδησης. Το σκληρό ανοδιωμένο σώμα, με ψυγεία τύπου racing και λάστιχα για τη σκόνη σε εσοχές, προσφέρουν βέλτιστο συνδυασμό απόδοσης και χρήσης μακράς διάρκειας στην πίστα. Διαθέτουν το λογότυπο Brembo για racing και είναι χαραγμένες με κόκκινο χρώμα, παρόμοιο με αυτό όλων των αγωνιστικών προϊόντων της μάρκας.
Δαγκάνες GT | R
GT | R
Οι κορυφαίες της γκάμας Brembo GT. Μονοκόμματο σώμα δαγκάνας από συμπαγές μέταλλο μπιγέτας με φινίρισμα νικελίου, το οποίο προέρχεται απευθείας από τις δαγκάνες racing που χρησιμοποιούνται στους αγώνες Formula 1 και NASCAR. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ψυγεία τύπου racing και λάστιχα για τη σκόνη σε εσοχές όπως η σειρά GT|S. Αυτές οι δαγκάνες έχουν σχεδιαστεί για εξαιρετικά απαιτητική απόδοση, διατηρώντας παράλληλα μοναδικό στυλ.
Το κάθε αυτοκίνητο τη δισκόπλακά του
Δείτε ποιες υπερμεγέθεις δισκόπλακες διατίθενται στα κιτ GT
Δισκόπλακες φρένων GT | D
GT | D
Αυτές οι δισκόπλακες διακρίνονται για τον μοναδικό σχεδιασμό των εγκοπών, οι οποίες συνδυάζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση με την εξαιρετική απόδοση και την αποτελεσματική πέδηση σε όλες τις συνθήκες. Διατίθενται ως μονοκόμματες ή ως πλευστές με 2 μέρη.
Δισκόπλακες φρένων GT | TY1
GT | TY1
Οι δισκόπλακες φρένων TY1 διακρίνονται από τις 8 ίσιες εγκοπές που παρέχουν ανώτερη αρχική απόκριση (δάγκωμα) με καλή αίσθηση του πεντάλ. Αυτές οι δισκόπλακες παρέχουν βελτιωμένη αίσθηση του πεντάλ και διαμόρφωση. Διατίθενται ως μονοκόμματες ή ως πλευστές με 2 μέρη.
Δισκόπλακες φρένων GT | TY3
GT | TY3
Οι δισκόπλακες φρένων TY3 διακρίνονται από έντονες εγκοπές που παρέχουν ανώτερη αρχική απόκριση (δάγκωμα) με καλή αίσθηση του πεντάλ. Οι δισκόπλακες βασίζονται αποκλειστικά στην εμπειρία της Brembo στον κόσμο του high-end racing και προσφέρουν βελτιωμένη αίσθηση του πεντάλ και διαμόρφωση. Διατίθενται με ή χωρίς το λογότυπο Brembo.
Περιεχόμενο και συσκευασία κιτ UPGRADE GT
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">