Logo Brembo Upgrade

Fékbetétek

Közúti használat

Cluster Road

Maximális súrlódás és nulla fading

A fékbetét a legkisebb szilárd részegység a fékrendszerben, de a terhelésnek leginkább kitett részek egyike, ezért létfontosságú a megfelelő összetétel kiválasztása, különösen ha egyszerre több száz mérföldet és évente több tízezer mérföldet szokott megtenni.
A versenypályák szerelmesei számára, akik közúton is használják motorkerékpárjukat, a Brembo kifejlesztette az új Z10 fékbetétet, amely a legnépszerűbb szupersport motorkerékpárokhoz elérhető. Ez a keverék az ikonikus Z03 és Z04 belépő szintű alternatívája, amit a különösen versenyképes ár is bizonyít.
Motorkerékpár fékbetét közúti használatra
Összetétel
Szinterezett anyagból készítve, ezek különleges keverékből állnak, amelyeket ragasztómentes szinterezési eljárással préselnek egybe. A felhasznált összetevők miatt a súrlódási együttható már 50 °C-on is nagyobb, mint 0,7, és nem esik e küszöb alá 400 °C hőmérséklet eléréséig.
A kiindulási keverékhez adott kenőanyagok egyenletes, sima fékezést biztosítanak még magas féktárcsa hőmérséklet esetén is. Ez kevésbé valószínűvé teszi a fading jelenséget, azaz a fékezési hatékonyság elvesztését. A dörzsanyagok a súrlódási szintet is magasan tartják azáltal, hogy tisztán tartják a tárcsákat és eltávolítják a lerakódásokat a fékező felületről.
 
 
Adatvédelem">