Logo Brembo Upgrade

Féktárcsák

Erős és könnyű

Cluster Road

A Brembo technológia koncentrátuma

A Brembo Racing UPGRADE féktárcsák, amelyeket úgy terveztek és teszteltek, hogy a legjobban működtessék a fékbetéteket, a hatékony és egyenletes teljesítményt szélsőséges használat mellett kifejezetten alacsony súllyal ötvözik. A felhasznált anyagok és az alkalmazott különleges eljárások garantálják a fékerő jelentős növekedését, a tartós hő-mechanikai igénybevétellel szembeni rendkívüli ellenállást és a fékteljesítmény abszolút egyenletességét.
A Brembo féktárcsák összetéveszthetetlen versenykinézetükkel minden helyzetben a legmagasabb fékteljesítményt nyújtják.
T-drive motorkerékpár féktárcsák
T-drive
A T-Drive féktárcsák a MotoGP és Superbike tapasztalatokból származnak, és könnyen megkülönböztethetők a szalag és agy közötti csatolás révén, amelyet nyolc T csap segítségével érnek el a hagyományos hajtóbetétek helyett.

A tűréshatárok specifikus tanulmányozása révén ez a konformáció a jelentős súlycsökkentés mellett lehetővé teszi a radiális és axiális úsztatást is, ami nagyobb fékezőnyomaték átvitelére képes.

Ez a féktárcsa kiválóan ellenáll a hő-mechanikai igénybevételnek is, különösen az olyan szélsőséges használati körülmények között, mint a versenyek.
A módosítást nem igénylő T-drive féktárcsák a legnépszerűbb maxisport modellekhez elérhetők.
Supersport motorkerékpár féktárcsák
Supersport
A Supersport féktárcsákat úgy fejlesztették ki, hogy a legnépszerűbb európai és japán maxisport motorkerékpárokhoz a legmagasabb teljesítményt nyújtsák úgy közúton, mind a versenypályán. A Brembo Z04 fékbetétekkel kombinálva ezek a féktárcsák számos Supersport világbajnokságot nyertek.

A Supersport féktárcsák 34 mm magas fékfelülettel és 5,5 mm-re növelt vastagsággal kaphatók, módosítás nélkül csereszabatosak az eredetikkel.
 
Teljesen úszó kivitelben, a hőkezelt acélszalag, amely képes ellenállni az extrém hő és mechanikai igénybevételeknek, és a tömbből forgácsolt alumíniumötvözet agy alkotja őket.
Adatvédelem">