Személyre szabott anyag, műszaki felszerelés

Profi alkatrész-kereskedők részére fenntartva

Brembo Expert
A Brembo műszaki felszerelés lehetővé teszi a jármű javítását és forgalomba bocsátását a legnagyobb biztonság mellett.
A Brembo Expert szakembereknek fenntartott Brembo műszaki felszerelés biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé a jármű forgalomba bocsátása előtti utolsó ellenőrzése során: ellenőrizhető egy új tárcsa fékfelületének a rezgése és a megfelelő szorítónyomaték kiválasztása. Továbbá egy univerzális kioldó rendszert is adunk azokhoz a járművekhez, amelyek különleges parkolófék-rendszerrel rendelkeznek.
Metrológiai készlet
A készlet segítségével maximális pontossággal mérhető meg egy új féktárcsa fékezési felületének rezgése: amennyiben ez a gyártó által meghatározottnál magasabb érték, néhány ezer kilométer után a fékezés során vibráció léphet fel, ami veszélyezteti a rendszer megfelelő működését.
Brembo Open Brake
Az elektromos EPB vagy hidraulikus SBC parkolófék rendszerrel ellátott járműveknél a fékberendezés álló motornál blokkolódik, ami lehetetlenné teszi a karbantartási és javítási munkákat, amennyiben nem áll rendelkezésre a gyártó kioldórendszere. A Brembo Open Brake segítségével egyetlen eszközzel (DPS-300) dolgozhat.
Szorítónyomaték
A kerekek megfelelő szorítását a megfelelő nyomaték kiválasztásával lehet elérni, egy dinamometrikus kulcs segítségével, a nyomaték általában meg van adva a jármű karbantartási könyvében; az optimálistól eltérő értékek komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Brembo összefoglaló táblázata az alkalmazandó értékekről.
A Brembo Expert logó használata kizárólag a Brembo kommunikációs részlegével történő előzetes egyeztetést követően engedélyezett. A kommunikációs részleg fenntartja az engedélyezés visszahívásának a jogát. 
Adatvédelem">