Személyre szabott anyag,
műszaki felszerelés

Profi alkatrész-kereskedők részére fenntartva
Brembo Expert
A Brembo műszaki felszerelés lehetővé teszi a jármű javítását és forgalomba bocsátását a legnagyobb biztonság mellett.
A Brembo Expert szakembereknek fenntartott Brembo műszaki felszerelés biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé a jármű forgalomba bocsátása előtti utolsó ellenőrzése során: ellenőrizhető egy új tárcsa fékfelületének a rezgése és a megfelelő szorítónyomaték kiválasztása. Továbbá egy univerzális kioldó rendszert is adunk azokhoz a járművekhez, amelyek különleges parkolófék-rendszerrel rendelkeznek.
Metrológiai készlet
A készlet segítségével maximális pontossággal mérhető meg egy új féktárcsa fékezési felületének rezgése: amennyiben ez a gyártó által meghatározottnál magasabb érték, néhány ezer kilométer után a fékezés során vibráció léphet fel, ami veszélyezteti a rendszer megfelelő működését.
Brembo Open Brake
Az elektromos EPB vagy hidraulikus SBC parkolófék rendszerrel ellátott járműveknél a fékberendezés álló motornál blokkolódik, ami lehetetlenné teszi a karbantartási és javítási munkákat, amennyiben nem áll rendelkezésre a gyártó kioldórendszere. A Brembo Open Brake segítségével egyetlen eszközzel (DPS-300) dolgozhat.
Szorítónyomaték
A kerekek megfelelő szorítását a megfelelő nyomaték kiválasztásával lehet elérni, egy dinamometrikus kulcs segítségével, a nyomaték általában meg van adva a jármű karbantartási könyvében; az optimálistól eltérő értékek komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Brembo összefoglaló táblázata az alkalmazandó értékekről.
Licensed distributors may use the Brembo Expert logo on websites only after prior special authorization from Brembo Communication Department who, in any case, reserves the right to request its removal at any time.